Varázsolj magadnak saját valóságot

VARÁZSOLJ MAGADNAK SAJÁT VALÓSÁGOT! avagy LEGYÉL TE 2022 HŐSE!

Milyen lesz számodra a 2022-es év? Attól tartok, hogy ez csakis rajtad múlik. Persze, mondhatod, hogy ez nem így van, mert a vírushelyzet és a körülmények fogják megszabni a lehetőségeidet. Ha ez lenne a hozzáállásod a dolgokhoz, akkor kiadnád az életed irányítását a körülményeknek. Ezzel a felelősséget is kiadnád a kezedből. Így azt érnéd el, hogy csak sodródnál, mint egy darab tehetetlen fa az árral. Ez biztos út lenne a boldogtalansághoz.
CSAKIS TE DÖNTÖD EL, MILYEN ÉVET ÉS ÉLETET ÉLSZ 2022-ben! Könnyen lehetsz áldozat úgy, hogy mást és másokat okolsz a dolgokért. De lehetsz Hős is! Ehhez nem kell mást tenned, mint megálmodnod azt az élethelyzetet, amiben 2022 december 31.-én boldognak és elégedettnek érzed magad.

Ezt persze ki is kell dogoznod precízen, az életed minden részére. Olyan munkát kell végezned, mint egy gondos tervező mérnök, aki minden lehetőséget és erőforrást felmérve, ezeket briliáns ötletekkel alakítva, létrehoz egy olyan épület tervét, ami minden szempontból ideális. Kell, hogy ez a terv merész és kreatív legyen! De az is kell, hogy minden oldalról megnézd, precízen elemezd, és úgy dolgozd ki, hogy tedd bele azokat a dolgokat is, amik kezelni tudnak kiszámítható veszélyhelyzeteket.

Álmodj nagyot! Sőt, álmodj óriásit! DE, ne hozd magad olyan helyzetbe, hogy lehengerled magad egy hatalmas céllal úgy, hogy nem tettél bele megfelelő lépcsőfokokat. Legyél olyan, mint az okos hegymászó, aki gondosan megtervezi előre az utat és a táborok állomásait.
Láttam már nagy célokat romba dőlni, mert egyáltalán nem volt precízen kidolgozva az útvonal.

Sokszoros növekedést akarsz? Mérd fel és tervezd meg a hozzá való erőforrásokat. Lehet, hogy közben rájössz, hogy amit terveztél, az a legoptimálisabb körülmények között is csak több év alatt érhető el. De az is lehet, hogy már fél év alatt is. A céljaid megvalósítása azon múlik, hogy mennyire részletesen és pontosan tervezed meg a hozzájuk vezető utadat.
Aztán pedig CSINÁLD, CSINÁLD, CSINÁLD!

GYAKORLAT: ÁLMODD MEG ÉS PRECÍZEN DOLGOZD KI AZ ÉLETED MINDEN RÉSZÉRE AZT A HELYZETET, amiben 2022. december 31.-én BOLDOG, BÜSZKE ÉS ELÉGEDETT VAGY, aztán DOLGOZZ RAJTA KEMÉNYEN!

Ehhez kívánok Neked egészséget, erős szándékot, és rengeteg kitartást!

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!