IMG_0220

Bacsa András vagyok. Küldetésem: segíteni az egyéneknek és vállalkozásoknak megtalálni és kidolgozni a küldetésüket, céljaikat, és azokat az etikus eszközöket és karriert, amivel ezeket el tudják érni, így meg tudnak újulni, stabillá válnak, és ezáltal elérik a sikert, szabadságot és boldogságot.

Az elmúlt 36 évben rengetegszer újultam meg, hiszen már 1984-től, 13 éves koromtól magam kerestem kemény munkával a pénzt a saját privát szükségleteim fedezésére. 14 éves koromban pedig már saját vállalkozásom volt, amelyet 4 éven keresztül sikeresen vittem.

Éltem, dolgoztam és képződtem 6 külföldi országban (Francia-, Németország, Ausztria, Svájc, Dánia, Florida). Jelen voltam és vagyok üzletileg Magyarországon kívül 9 országban (Németország, Ausztria, Seychelle- szigetek, Románia, Ausztrália, Florida, Anglia, Szlovákia, Dánia).

Üzleti és szakmai bemutatókat tartottam 3 országban. Voltam alkalmazott és vállalkozó. Voltam tanonc, gyakornok, beosztott, vezető, ügyvezető és cégtulajdonos. 17 éven keresztül a semmiből építettem és vittem sikerre párhuzamosan három cégemet, amelyeket 5 éve, teljes működéssel és üzleti struktúrával értékesítettem.

Azóta azon dolgozom, hogy segítsek másoknak megtalálni és kidolgozni a céljaikat, karrierüket, és segíteni haladni nekik az útjukon, hogy elérjék a szabadságot és boldogságot. Legyen az magánember, vállalkozó vagy vállalkozás.

Minden egyes konzultáltamnak segítek abban, hogy rendbe tudja tenni az élete egy vagy több részét, hogy legyen ereje és figyelme a céljaira koncentrálni. Ehhez meg kell újulnia, képződnie kell és persze nap mint nap dolgoznia a céljain.

Én ebben tudok biztos “társ” és stabil pont lenni a számodra, HISZEN NEM ELÉG CSAK MEGTALÁLNI ÉS KITŰZNI A CÉLJAIDAT, HALADNOD IS KELL FOLYAMATOSAN AZ ÚTON FELÉJÜK ÉS KELL EGY HAJTÓ ERŐ, MOTIVÁCIÓ, AMI BELŐLED FAKAD, ÉS ÁTVISZ AZ ÚT AKADÁLYAIN, HOGY EL IS ÉRD ŐKET.

Az igazi siker és boldogság azon múlik, hogy egy ismert cél vagy célok felé haladva átmész az akadályokon, megerősödsz, stabil ponttá válsz, és ezáltal irányítani tudod az életedet és segíteni tudsz másoknak is.

Ha szükséged van egy hatékony programra, ami segít neked elindulni és cselekedni is, keress bizalommal.

Barátsággal,

Bacsa András

IMG_0290

Jelentkezz az Életcél Konzultációra még ma!

Lépj kapcsolatba velem, és egyeztetünk egy időpontot a személyes konzultációra.