Az Életcél-Konzultáció segít neked megtalálni azt a területet, ahol valami kimagaslót alkothatsz, ahol kiaknázhatod mindazt, ami benned rejlik, és ahol nagy eséllyel sikeressé válhatsz.  

életcél

Amennyiben:

 • még nem sikerült megtalálnod azt a munkát, tevékenységet, karriert, amiben igazán örömödet leled,
 • úgy érzed, hogy többre vagy hivatott annál, amit jelenleg csinálsz, de nem tudod, merre is indulj,
 • nem tudod eldönteni, hogy egy adott tevékenység igazán neked való-e,
 • sikeres vagy a munkádban, de ez mégsem tölt el személyes elégedettséggel,

akkor ez a Te programod!

Hogyan működik az Életcél Konzultáció? 

A konzultáció 3 részből áll, mindegyik egy meghatározott eredménnyel zárul. Mindegyik rész addig tart, amíg ezeket az eredményeket közösen el nem érjük.

Az 1. rész végeredménye az, hogy tisztába kerülsz a saját képességeiddel, személyiségeddel és céljaiddal, és hogy ezek hogyan függenek össze egymással. Világossá válik a számodra, hogy mik azok a célok, amelyekért leginkább érdemes dolgoznod, amik a leginkább motiválnak téged, és amelyek felé haladva igazán sikeressé válhatsz.

életcél

A 2. rész végeredménye az, hogy meghatározd a magad számára legmegfelelőbb karrier irányt, amit követni akarsz az életben, és amely teljes összhangban van a képességeiddel, személyiségeddel és céljaiddal is.

2people

A 3. részben pedig egy pontos tervet fogunk kidolgozni arra vonatkozóan, hogy hogyan érd el ezt az Életcélod.

A konzultáció időtartama: 6 – 12 óra. 

életcél

 Az Életcél Konzultáció számos módon segíteni fog az életben:

 • Azáltal, hogy megtalálod azt, amit leginkább el szeretnél érni az életben, világossá válik számodra, hogy min kell dolgoznod nap, mint nap.
 • Ez lelkesedést és lendületet ad neked a mindennapokban, és örömöt a végzett tevékenységben.
 • Azáltal, hogy megismered saját motivációidat, tudatosan képes leszel előrevivő, értelmes feladatokat kiválasztani a magad számára. Így minden tevékenység a helyére kerül és értelmet nyer.
 • Egy sokkal teljesebb megértésre teszel szert saját magaddal kapcsolatban. Nagyobb barátságba kerülsz önmagaddal. Meg fogsz érteni sok mindent: miért kezdtél bele bizonyos dolgokba, miért ragaszkodtál bizonyos tevékenységekhez. Világossá válnak saját vágyaid, motivációid.
 • Tisztán fogod látni, hogy a jelenlegi munkád, tevékenységeid mennyire felelnek meg az életcélodnak és így el tudod dönteni, hogyan folytasd őket. Képes leszel megítélni, hogy érdemes-e változtatni rajtuk és ha igen, miben.
 • Amikor döntés előtt állsz egy új munkát, projektet illetően, tudni fogod, hogy mibe érdemes energiát fektetni és mibe kevésbé, hiszen könnyen megállapíthatod, hogy az összhangban van-e a képességeiddel, személyiségeddel és céljaiddal.
 • Tisztában leszel azzal, hogy mik az igazán fontos dolgok a számodra, és így könnyebben meg tudod tartani a saját nézőpontod, amikor mások a tiédtől eltérő célokat szorgalmaznak.

Miért próbálkoznál különféle tevékenységekkel – időt, energiát, lelkesedést és pénzt pazarolva – hosszú hónapokig, évekig, hogy megtaláld az „igazit”?

 

Végezd el az Életcél Konzultációt és vedd kezedbe az életed irányítását.

életcél

Jelentkezz az Életcél Konzultációra még ma!

Lépj kapcsolatba velem, és egyeztetünk egy időpontot a személyes konzultációra.