nincs cím

EGY KONZULTÁCIÓ ÉS TANÁCSADÁS ÉRTÉKÉT MINDIG AZOK A SZEMÉLYEK KÉPVISELIK, AKIK SZÁMÁRA AZ ADOTT SZOLGÁLTATÁS HASZNOSNAK BIZONYULT.

KÖVETKEZZENEK OLYAN SIKEREK, AMELYEKET AZ ÜGYFELEIM MEGÉLTEK, AMIKOR ELVÉGEZTÉK AZ „ÉLETCÉLKONZULTÁCIÓT ÉS KARRIER-TANÁCSADÁST

Az egész napos konzultáció során nem fáradtam el. Ahogy haladtunk előre egyre energikusabb és boldogabb lettem.
A konzultáció során teljesen feldobódtam és már látom a célt mit kell tartanom és véghezvinnem. Teljes mértékben felszabadult lettem és céltudatosság tölt el. Nagyon szépen köszönöm András!

Az ideális helyzet leírása boldogsággal, büszkeséggel és egy mindent lefedő, kitisztult Karrier megtalálásával tölt el.
Már teljesen világos az út, amin haladnom kell a megvalósulásához.
Boldogsággal és vággyal tölt el a tudat, hogy mikor kezdhetem el a munkát. Köszönöm András!

A célok / küldetés téma végén egy nagyobb adrenalin löketet érzek, hogy minél előbb neki tudjak látni. Fontos az őszinteség és hogy merjünk belevágni. Soha ne féljünk attól, hogy “mi lenne ha”. Azonnal belevágnék a kivitelezésbe, ami jókedvvel és tenyérizzadással, energiával tölt fel és doppingol!
Köszönöm szépen András!

Személyiség, egyéniség jegyeim fellistázása után önbizalommal töltött el a teli lista. Öröm és felszabadultság. Lelkesít, és önbizalom lökettel tölt fel!
Köszönöm András!

A képességek, tehetségek részénél lenyűgöző volt ez a sok felismerés. Boldogsággal töltött el a sokoldalúság felismerése. Megdöbbentett a tudat, hogy mennyi jó képességem van és megkönnyebbültem.
Nagyon köszönöm!

A célok lista leírása után nem is gondoltam volna, hogy ennyi dolgot össze tudunk szedni, pedig itt volt mind a fejemben, de most végre össze is van gyűjtve. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ilyen céljaim vannak.
A küldetés mondatom kiskorom óta bennem volt csak elveszett és felszabadító érzés, hogy újra tudom, hogy mi az igazi küldetésem és ez nagyon boldoggá tesz. Köszönöm szépen András!

Az egyéniség résznél nagyon jó érzés volt, hogy ennyi jó személyiség jegyem van és ez felszabadító érzés. Nehéz kifejezni szavakkal, hogy milyen érzés felolvasni, de nagyon felemelő, és ez nagyon sok boldog érzést ad nekem!
Nagyon köszönöm András!

Nem gondoltam,hogy ennyi jó tulajdonságot össze tudunk szedni. Szívesen dolgoznék egy ilyen emberrel.Kreatív és kitartó embert látok aki én vagyok. Felszabadultságot érzek ha elolvasom a képességeimet, és úgy érzem, hogy tényleg képes vagyok rá.
Köszönöm!

Az akcióterv kitisztította a fő lépéseket az úton, remek gerincet ad a további részletes stratégiai tervezéshez.
Az egész napos Konzultáció minden előzetes kérdésemre választ adott. Már tudom mi az utam, tudom, hogy milyen lépésekkel és hova érhetek el. A cél jól látható és biztosan tudom, hogy amit elérhetek az a számomra legjobb helyzet.

Az Ideális kép idolgozásával kitisztult a küldetésem és a karrierem, és a sallang, a hátráltató felesleges 'ágak' eltűntek a képből, tisztán látszik az irány és az út is. Ez a csomag segíteni fog a jövőben megfelelően megválasztani a fókuszt és stabil pontot ad.
Szuperül érzem magam, hogy tiszta a kép! Nagyon köszönöm András!

Nem gondoltam, hogy ennyi belső hajtóerő munkálkodik bennem. Nagyon érdekes és jó látni, hogy sok építő és pozitív célom van az életben.
A Küldetésem megfogalmazásánál kijött célom nagyon magasztos és pozitív.
Egy ideje úgy gondoltam nem munkálkodik bennem hajtóerő, de ez most teljes mértékben átfordult és megtestesült előttem. Ez segít a jövőbeni tevékenységeim értékelésében, priorizálásában és eldönteni, mire helyezzek figyelmet. Ezért a küldetésért érdemes mindent megtennem, reggel felkelnem, és legyőzni az összes akadályt! Köszönöm szépen András!

Megdöbbentően sok személyiség jegyem van, mind nagyon pozitív és építő. Ezek alapján egy olyan embert látok, aki építő, fegyelmezett, hozzáértő és tudatos. Jól érzem magam, hogy én vagyok ez az ember!
Világossá vált az eddigi nem is feltétlen ismert tulajdonságaimból mi az, ami a lényemet meghatározza. Jó volt rálelni az elfeledett vagy a hétköznapokban természetesnek vett értékeimre. Nagyon köszönöm!

Meglepett, hogy ilyen sok képességem van és mind nagyon pozitív. Ezek a képességek egy ügyes, jó érzékkel bíró, szakembert jelölnek számomra, szerencsés vagyok, hogy én vagyok ez a személy. Ez segít magamat külső szemmel értékelni és megmutatja az értékeimet.
Köszönöm András!

Erős érzelmeket váltott ki belőlem, amikor rájöttem, hogy milyen képességekkel rendelkezem valójában. Az is egyértelműen kijött, hogy másokat előtérbe helyezek magammal szemben.

Megérintett a felismerés, hogy mennyi jó tulajdonsággal rendelkezem, amit a mindennapi életben sokszor figyelmen kívül hagyok. Nagyon jóérzés kimondani, hogy milyen vagyok. Úgy érzem, keveset foglalkozok önmagammal.

Hogy mennyire harmonizálnak a képességeim az egyéniségemmel, ezen én magam is meglepődtem.
Most úgy érzem, hogy nem vagyok reménytelen eset! A céljaim fellistázásánál újabb megdöbbenés ért, hogy ezeket megfogalmazva már teszek is érte. Jobban lehámoztam azokat a héjakat, amelyek a valóságot takarták! Úgy érzem, tudatosabb lettem. Megkönnyebbültem!
Köszönöm András!

Az ideális kép leírása során egy letisztult, ideális helyzetét alkottam meg a karrieremnek. Ez egy kristálytiszta, kerek egész képet ad.

Az akcióterv által egy nagyon jól átlátható és lépésről lépésre következő tervet kaptam, ami leveszi a vállamról a fölösleges körök és bizonytalanság terhét. Az egész napos közös munka során Andrással nagyon gördülékenyen tudtunk együtt dolgozni. Végig vezetett a folyamaton és lépésről lépésre, percről percre alakult és kristályosodott ki az, hogy mi is az én küldetésem, és hogyan fogom megvalósítani.
Nagyon élvezetes volt, köszönöm!

Nagyon izgalmas látni a képességeimet, sokszínűségemet és az ebből adódó értékességemet, nagy megkönnyebbülést és letisztultságot éreztem. Egyéniségemet tekintve egy nagyon stabil, jó alappal rendelkezem, amiből sok mindent ki lehet hozni. Ez nagyon jó érzéssel tölt el.

A célok és küldetések meghatározása után megláttam, hogy milyen szép, segítő szándékaim vannak az emberek iránt, és ha ebből csak néhányat megvalósítok, az óriási kiteljesedést és hála érzést adna. Amikor a küldetés mondatom megszületett, azt éreztem, hogy ez valami olyasmi, ami mindig is bennem volt, és ami annyira én vagyok, hogy nem kérdés, hogy meg tudom csinálni. Azt érzem, hogy ebbe a küldetésbe nem is kell majd különösebb erőfeszítéseket beletennem, mert ösztönösen csinálni fogom.
Köszönöm szépen András!

A tervezés kidolgozása segít abban,hogy tisztán lássam azokat a konkrét akciókat, amiket meg kell tennem.Ez egy út, ahogyan el tudom érni az ideális képemet. Ez egy kész akcióterv.

Az egész napos konzultáció segitett abban, hogy összerendezzem a gondolataim így megláttam, hogy mi is az én küldetésem. Tisztán látom az utam, mert eltűntek a sallangok és korlátozó dolgok, amik eddig akadályoztak. Hatalmas köszönetem Andrásnak!

A küldetésem megfogalmazásával kitisztult számomra, hogy mi is az én erősségem. Ez az a belépési pont és hajtóerő, amivel meg tudom valósítani a céljaimat. Látom az utam, ahogy ez meg fog történni.
Ezzel megvan bennem mindaz, ami lehetővé teszi számomra, hogy bármit elérjek amit csak akarok. Az ideális képet kidolgozva világossá vált számomra, hogyan van ez összhangban a küldetésemmel. Most állt össze egyésges képpé az a sok töredék rész, amit már régebben megfogalmaztam.

A küldetésem tisztázása segített abban, hogy összeálljon ez a kép. Eltűntek a korlátozó gondolattok, amik eddig megakadályoztak. Teljesen letisztult a karrierem!
Nagyon köszönöm András!

A leírt képességeimre ránézve, ez tényleg én vagyok. Ezek mind olyanok, amelyekkel bármit el tudok érni, amit csak akarok. Azt látom, hogy rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkezem, ami segíthet abban, hogy sikeres legyek.
Ez egy győztes, akit látok!

A céljaimat leírva és így látva tudatosul bennem, hogy ezek képesek megváltoztatni a dolgok menetét.Igazi hajtóerőt jelentenek abban, hogy jóra forduljanak a dolgok és bármilyen kitűzótt célt meg tudjak velósítani. Ez hatalmas erőt ad!
Köszönöm!

Az Ideális kép leírása kitűzte azt a Karrier útvonalat, amin haladnom kell.
Segitett azonosítani azokat a tevékenységeket, amik ezt nem támogatják.
Kitisztult a kép, és teljesen tiszta a Karrier irányom!

A tervezés segített meghatározni azokat a tevékenységeket és szerepköröket, amik támogatják a megvalósulást.
Kijelöli az utat a boldog, sikeres, elégedett élethez, ami megnyugtató.

Az egész napos közös munka segitett megismerni önmagamat, elértem azt az eredményt, amit szeretttem volna.
Köszönöm András!

Kedves András,
köszönjük szépen a mai konzultációt.
A konzultáció nagyon hasznos volt számunkra, azt kaptuk amire szükségünk volt, még egy kicsit többet is! ????
Valóban nagyon gyakorlatias, jól hasznosítható közös munka volt. Maximálisan kitisztult minden a szükséges teendőinkkel kapcsolatban, hogy hogyan tudjuk optimalizálni, és abszolút sikerre vinni a vállalkozásunkat.
Már most biztosak vagyunk a jövőbeli további együttműködéssel kapcsolatban!

Andrásnak köszönhetem, hogy a vállalkozásom elindulhatott és már az első hónapokban annyi bevételt tudtam termelni, amelynek köszönhetően hamarosan a főállásomat felmondhatom és csak a vállalkozásomon dolgozhatok teljesen.
A heti közös konzultációk mindig újabb erőt és gyakorlati információkat adnak az előrelépéshez.Köszönöm!

Egészen más rezgésen vagyok, szuperhős vagyok! Büszkeséggel tölt el a képesség mondatom, szuperképességeim esszenciája. Ki ez a csodálatos, fantasztikus lány? Ez mind én vagyok?
A személyiség mondatom felerősítette, egyértelműsítette ezt. Nem is gondoltam, hogy ilyen céljaim vannak legbelül!
Ilyen nézőpontból tök más csinálni dolgokat, azt érzem, hogy azonnal csinálni akarom! A Küldetésem, ez Én vagyok! Ezt mindenkinek meg kéne így találnia, mert mindenkinek van egy ilyen csodacsomagja, ezzel hozzájárulnánk egy épelméjű társadalomhoz. Kikristályosodott a küldetés hogyanja, megvalósítása, a végén nyugodtság uralkodott el rajtam.
Látom az utat és a lépéseket a megvalósítás felé. Köszönöm András!

Kedves András! Hihetetlenül sokat tanultam az általad tartott képzésből, melynek minden percét élveztem.
Ami nagy élmény volt számomra az az, amikor tudatosan is tudtam alkalmazni a gyakorlatban mindazt, amit tanultam tőled és általad!
Sok olyan nézőpontot kaptam mellyel nemcsak egy útra láttam rá, hanem magamra is, így egy teljesen más hajtóerőre leltem, ami mindig is ott volt bennem, csak nem ismertem fel, ezért külön hálás vagyok! Köszönöm a gyakorlati tanácsokat, amit a képzés után is megkaptam Tőled!

Megvan az a karrier, amire ki fogjuk dolgozni a stratégiai tervet! A fejemben lévő zűrzavar letisztult a nap végére. Megnyugodtam, hogy tudom a jövőbeli célomat. András nagyon sokat segített abban, és még fog is, hogy ezt kitisztázzuk úgy, hogy tudjam alkalmazni is! A cégem irodai munkatársait is fogom tudni segíteni a jövőben a kontroll alkalmazásával, hiszen eddig ez nem igazan sikerült.
Most először érzem azt, hogy képes vagyok rá!

Fantasztikus napot töltöttem el Andrással. Ez már mekkora segítség volt és mi lesz még ha folytatjuk! Csak mosolygok magamban mert tudom, hogy még jobb leszek! Köszönöm András!

Minden amit szeretek csinálni, azt megerősítettem önmagamnak, megfogalmazva és leírva. Tudatosan tudom a célomat és a küldetésem!
Az ideális kép megértése, egy teljesen új és más nézőpontot mutatott meg. Megértettem, hogy a szervezés előkészítésénél mennyire fontos ennek a megértése.
Boldog vagyok, hogy megértettem. Sokkal könnyebb lesz ezek után elkészíteni a cég jövőbeli működését.
Megvan az a karrier, amire ki fogjuk dolgozni a stratégiai tervet. A fejemben lévő zűrzavar letisztult a nap végére. Megnyugodtam, hogy tudom a jövőbeli célomat. Köszönöm András!

Jó volt egyben látni a dolgokat, mert megerősített és önbizalmat adot.
Hihetetlenül sokat tisztult a kép egy nap alatt. Magabiztosabb lettem.
Nagyon sokat számít az önértékelésemben. Ez egy hatalmas felismerés volt számomra!
Megtaláltam a konzultáció során András sok-sok segítségével, hogy szavakba is öntsem amit érzek ami bennem már meg van fogalmazva. Meg tudom fogalmazni a Küldetésem, ami az első megfogalmazástól kezdve, mostanra kitisztult. A bolygón kell a játékot játszanom. Ez boldoggá tesz!

Andris igazi profi. Brutál jó, hatékony és fantasztikus volt a közös munka. Elképesztő segítséget adott az induló cégünk teljes Stratégiai tervezésének kidolgozásában. Nagy hozzáértéssel, türelemmel vezetett minket végig a lépéseken.
Lépésről lépésre kidolgoztunk mindent. Pontosan és tisztán látom mit kell tennünk ahhoz, hogy a céljaink megvalósuljanak. Köszönöm!

A Küldetésem leírása közben elkezdett összeállni a kép és megnyugodtam.
A Küldetés mondatom során az volt a felismerésem, hogy számomra “meglepő” módon az jött ki, amit gondoltam eddig, ám nem egészen sikerült eddig megfogalmazni.
Megkönnyebbülést éreztem és egy belső tüzet is gyújtott a szívemben, éreztem a hajtóerőt, így összeállva, tudatosan már másként látom ezt a dolgot! Ez fog segíteni teremteni a jövőt! Köszönöm András!

A mai nap életem egyik meghatározó napja volt! Elvárásaim nem igazán voltak, próbáltam nyitott elmével a történések elé állni.
Andrásnak köszönhetően a puzzle darabokból egy teljes képet sikerült kirakni, ahol minden darab a helyére került.
Eközben Főnix madárként hamvaimból újjáéledve, holnaptól már egy teljesen más életet kezdhetek. Köszönöm!

Amikor megtaláltam a Küldetésem, már abban a pillanatban szebb lett a világ!
Azáltal, hogy én is elkezdem formálni a világot és arra ösztönzöm az embereket, hogy felelősségteljesebbek legyenek, elindítok egy pillangó-hatást, aminek a vége egy csodálatos világ lesz!
Köszönöm András!

Ha a képességem, a személyiségem és a Küldetésem nézem egyben akkor lesz teljes a kép arról, hogy ki vagyok Én!
Az Ideális helyzet leírása után nagyon jól, fellelkesülve érzem magam, mert tudom, hogy ezt az állapotot el lehet érni és el is fogom.
Új kezdet van és tudom, hogy rendelkezésemre áll minden, ennek az Ideális Képnek a megvalósítására. Köszönöm András!

Ilyen nézőpontbül megvizsgálva a küldetésemet, megvizsgálva az életemet, azt látom, hogy ténylegesen erre próbáltam fókuszálni… kivéve, hogy csak mellékesen.
Azaz nem erre, és mást csinálok ez mellett, hanem csinálom az életem és mellékesen próbálok ezzel IS foglalkozni. Valahogy nem jött össze teljesen.
Úgy látom, hogy erre a felfedezett és körvonalazott küldetésemre kell helyeznem a hangsúlyt és az egyéb tevékenységeimet kell másodlagos tevékenységekként végezni. Ez végül sikerre visz. Köszönöm András!

Ez a Program önbizalmat, magabiztosságot, és nagyon de nagyon jó érzést ad. Büszke vagyok magamra! Az Ideális Képnél minden ami le lett írva az nagyon jó. És tényleg csak menni kell csinálni, nem szabad abba hagyni, és elérem! És utána már minden jobb, könnyebb lesz. És valóra váltom.
Nagyon örülök ennek a Programnak. Nagyon sok mindenben segít nekem, nagyon sok mindent megtudtam magamról. És segít megvalósítani a Céljaimat, mit hogyan tegyek, és ezzel magabiztosabb lettem!
Köszönök szépen neked mindent András , élveztem a napot, nagyon jó volt!

A Céloknál nagyon sok mindenre jöttem rá, hogy mi minden van bennem. Igen, tudtam hogy szeretek segíteni másoknak, de azért amik itt előjöttek, hogy mikre vagyok képes, ez FANTASZTIKUS , remek csaj vagyok!
A Küldetésemben minden benne van, hogy mi a célom. Segíteni, felemelni, győzelemre vinni az emberekt. És ez olyan jó érzés , mert hiába mondták, hogy kedves aranyos vagyok. De azon kívül még nagyon sok minden van bennem. És nagyon örülök hogy ilyen ember vagyok. Nagyon örülök, hogy most már tisztában vagyok magammal! Köszönöm András!

A célok résznél a célok gyűjtését követően láttam először azt a hosszú listát, amely tevékenységeket napi szinten csinálok, és természetes.
Így ránézve felértékelődik bennem az, amit csinálok!
Ez egy HŰHA! érzés ezzel kapcsolatban, hogy mennyi mindent csinálok!
A Küldetés mondatom készítésekor és a végére érve megfogalmazódott mindaz, amit eddigi tettem, teszek. Ez most egy olyan stabil pontot hozott létre számomra, amelyhez mindig vissza tudok menni, és ha szükséges, erőt tudok belőle meríteni.
Ez a mondat már lelkileg érint meg, mert ez a legalapabb működésemet írja le! Nagyon köszönöm András!

A teljes tervezés elkészítésével azok a fő célok kaptak iránymutatást, amik szükségesek az elérésükhöz. Ez így jól átlátható és tudatosan tudok tovább lépni a Céljaim felé, ebben segít nekem.
A közös munka Andrással segített összeszedni mindazt a rengeteg információs részletet és tudás darabokat, amik engem jellemeznek.
Ebből a nagy halmazból kialakult a Küldetésem leírása.
Meghatározódott, hogy az a környezet, amiben dolgozom, tudja támogatni a Küldetésemet. Az tervezés elkészítése pedig egy eszköz a kezemben, amivel a Céljaimat szem elött tudom tartani, és terv szerint követni a megvalósulásukat.
Köszönöm szépen András!

Sikerült rengeteg nagyra törő és magasztos célt összeírni, melyek megvalósítása örömöt fog adni, elérése pedig jobb hellyé teszi környezetünket.
A Küldetésemet megfogalmazva és elolvasva úgy érzem, ezért érdemes élni, alig várom, hogy elkezdhessem!
Leendő, életcélként is megfogalmazott utamra készítettük el a tervezést, melyre ránézve szinte látom magam előtt nem csak a létrehozás lépéseit, hanem már a működő dolgot is. Ez hatalmas boldogsággal tölt el, és számottevő erőt ad a megvalósításhoz szükséges munkában!
Nagyon köszönöm András!

András teljesen más szemüvegen keresztül segített ránézni magamra. Olyan új dolgokat fedeztem föl magamba, amelyek mindig is ott voltak, de nem vettem észre.
Amikor segített András kívülről ránéznem arra, aki valójában én voltam, tudtam szembenézni azzal, hogy milyen értékek vannak bennem!
Most jöttem rá igazán, hogy egyáltalán nem értékeltem magam és nem figyeltem, nem becsültem meg azokat a tulajdonságokat, képességeket, személyiségjegyeket amelyeket másban nagyon nagyon sokszor megtettem már az életem folyamán.
Így persze, hogy az eddigi célállításaim nem igazán voltak sikeresek. Mármint az elérésüket tekintve. Hiszen olyan mintha egy sugárhajtású repülő gépem lenne bent a garázsban miközben én papírból és fából kézzel eszkábált és a hátamra erősített szárnyakkal próbálnék repülni. Szóval, ez egy igazán Galaktikus utazás volt!
Köszönöm szépen András minden percét ennek a konzultációnak!

Az ideális kép leírása közben kaptam egy plusz löketet, boldog vagyok attól, hogy visszaolvastam, szeretem. A karrierem és annak teremtése tiszta lett számomra!
Lebontva lépésekre az ideális képet, még sokkal átláthatóbbá vált az egész, nem érzem magam elveszettnek, elhiszem, hogy meg tudom csinálni! A mai nap után tényleg elhiszem, hogy képes vagyok megcsinálni azt, amit szeretnék.
Felszabadultság, öröm, boldogság, hit és nyugalom, ezek a mai legnagyobbak sikereim!

A közös munka után úgy érzem magam, hogy végre értelmet nyertek azok a mondatok amelyeket „gumicsontként” mindig mondogattam!
Mint amikor van egy 3000 darabos puzzle, aminek a dobozán van egy gyönyörű kép, de még soha nem lett kibontva. Most már ki merem bontani és tudom, hogy nem hiányzik belőle 1 db sem és képes vagyok kirakni.
Végre ezt egyben látni reális, hogy ezeket el lehet, és el is tudom érni!
Annyira egyben van ez a kép, hogyha lehetne lehunyni egy pillanatra a szememet és aztán újra kinyitva már ott lenni (gyakorlatilag egy szemvillanásnyi idő alatt), akkor azt érezném, hogy én vagyok a legboldogabb a világon.
Így részekre szedve, lebontva teljesen reális, és elérhetővé vált a Célom. A nagy alaktalan, formátlan köd végre kezd oszlani és ott van mögötte minden amire vágytam.
Köszönöm András!

Mielőtt Andrással elkezdtem dolgozni, az életem inkább a negatívumokról szólt. Most minden egyes közös munka után tele vagyok optimizmussal, lelkesedéssel! András mindig csak a pozitívumokat emeli ki.
Idén tavasszal kritikus viszonyba kerültem a feleségemmel. (Aki tulajdonostárs is a cégekben.)
Ha nincs András, akkor elváltam volna. Ő ezt a szituációt is, mint minden más helyzetet, más szempontból is megvilágította.
Mivel én szeretek tanulni, fejlődni, ezért számomra minden egyes közös munka nagyon tanulságos és hasznos vele.Köszönöm!

Ahogy összeállt a Cél, igazán azt éreztem, hogy ez egy méltó Cél!
Egy olyan ami inspirálni tud a mindennapokban, hogy tovább haladjak a nehézségek ellenére is! Nem néztem rá soha így erre egyben.
Így összefüggésében látni ezeket mutatja meg igazán, hogy milyen sokféleképpen, milyen sokféle módon lehetséges tennem még az életemben.
Azt mutatja meg, hogy az életemnek a világ működésében milyen sok területen lehetséges még értelmet találni, és mennyi lehetőségem van a jobbításra! Nagyon köszönöm András!

Most hogy megcsináltuk és kidolgoztam részletesen az Idealis Képemet,sokkal de sokkal reálisabbá vált mint valaha! Most felelősséget vállaltam ezért,kész vagyok dolgozni és tenni érte!
A Stratégiai terv olyan egyszerű volt és minden korábbi komplikáció ezen a téren eltűnt és egyszerű és világos és tiszta lett! Ez egy kitűnő program az egyszerűsége miatt is. Most már teljesen átlátom az egész Strategiai tervem, minden részletében, és megkönnyebbültem.
Nagyon köszönöm Andrásnak a sok sok segítséget amit kaptam!

Most hogy ránéztem az összes képességemre és tehetségemre, és hogy mennyi mindent tudok és képes vagyok csinálni, büszke vagyok magamra, és ez kiterjesztette a nézőpontomat magamról!
Köszönöm András!

A képesség, tehetségeimmel boldog vagyok, nagyon sokrétűnek látom magam.A képesség mondatom után sokkal többre tartom magam, mint tegnap, örömmel tölt el ezen tulajdonságok felismerése, kezdek rájönni, ki is vagyok valójában!
Örülök, hogy jobban megismertem magam, és hogy a pozitív tulajdonságokat látom magamról a mai nap. Szükséges az embereknek néha, hogy csak saját magukról legyen szó!

Még magabiztosabb lettem a kilétemben, ez elégedettséggel tölt el! Köszönöm András!

A képességeim és tehetségeim felsorolása után egy sokoldalú, érdekes személyiség képe bontakozott ki előttem. Én vagyok, saját magam, sokoldalú és érdekes.
Miután megfogalmaztam, hogy mire vagyok képes, kirajzolódott előttem, hogy a felsorolt képességeknek valóban a birtokában vagyok.
Nagyon pozitív és energiát adó felismerés volt!
Úgy éreztem, hogy van erő bennem ahhoz, hogy elinduljak azon az úton, és kibontakoztassam a szuper képességeimet! Köszönöm András!

Mióta ismerem az életcélom tudom, hogy hová tartok, tudom, hogy képes vagyok elérni azt!
András a konzultációk során ha valami jó, azt megdicséri, lépésről lépésre kísér fel és egyre feljebb.Nem fél a magasságoktól még akkor sem ha ezer lépcsőfok vezet odáig. Mióta együtt dolgozunk egyre kevesebb a zűrzavar, minden egyes alkalommal valami jobbra fordul!
Köszönöm András! Nagyszerű ember vagy és köszönöm a barátságod!

Most, hogy megcsináltuk a teljes Stratégiai Tervezésem, és végigmentünk az összes lépésen, pontosan látom mit kell tennem!
Tiszta lett a kép!
Megvannak a folyamatok, András profin átsegített a nehezebb lépéseken és teljesen új nézőpontból tudok ránézni az utamra.
Köszönöm!

A cél értelmezésénél láttam meg azt, hogy mi volt az a dolog, ami az eddigi tevékenységemnél teljesen hiányzott,ezzel megkaptam a hidat az összekötőkapocs egy pillérét.
A képességek összegyűjtésekor szembesültem 2 dologgal: a 'hiszek magamban' és az 'okozni dolgokat', ami óriási felismeres volt, hogy ez ÉN vagyok és ez az az igazán rejtett mélyről jövő érzes volt.
Köszönöm András!

Szeretném elismerni Andrást és a FANTASZTIKUS munkáját!
A legvadabb pandémiás időszakban kezdtünk el dolgozni. Hát nem volt könnyű dolga.
DE!!!!! Soha egy pillanatra sem engedte el a kontrollt. Mindig éreztem a figyelmét, a támogatását! Nézőpontjai, kérdései, a képzések, amiket elvégeztetett velem a mindennapok katonái voltak számomra a túlélésért.
Ha most együtt dolgozol vele, akkor NAGYON szerencsés vagy! Ha még nem, akkor gyorsan keresd meg, mert az Ő támogatásával határ a csillagos ég! Köszönöm András, a tisztán átadott támogatást, azt, hogy felemelsz és segítesz abban, hogy ezt meg is tudjam tartani egyedül is! Remélem még sokáig dolgozunk együtt!!

András igazi csapattagként dolgozik velem. Nagyon sokat segít a céljaim megtalálásában és a helyes lépések kidolgozásában.
Mindig pozitív hozzáállása, rengeteg tapasztalata hatalmas energiát és lendületet ad a következő feladatok teljesítéséhez. Nem csak megmondja, szerinte mi a jó irány, de felkészít az út lehetséges buktatóira, és megtanítja, legközelebb mi alapján tudok jól dönteni.
Nélküle a jelenlegi pozíciónk közelében sem lehetnénk! Köszönöm András!

Elképesztően hasznos volt a mai nap! András profi hozzáállása és óriási tudása nagyon nagy segítséget adott a mai naphoz, gördülékenyen, könnyedén haladtunk, teljes összhangban.
Az ideális képe egy Konzultációnak olyan, mint a mai nap volt. Egy szó jut eszembe: Profi!
Fel vagyok dobódva így a nap végén. 13 órája nyomjuk, nem fáradtam el, jókedvvel és elégedetten zárom a mai napomat! Köszönöm András!

VAÓ! Megvan a küldetésem! Nagyon jól megfogalmazza azt, ami mozgat, minden benne van, ami fontos nekem, abszolút magaménak érzem, és az enyém! Nagyon jól érzem magam tőle! Köszönöm!
A képességeim, személyiségem és küldetésem, teljes mértékben harmonizálnak, egységet alkotnak, és nagyon büszke vagyok rájuk!
Az ideális képem leírása után szóhoz sem jutok! Annyira jól leírtuk András segítségével, hogy fantasztikusan vagyok tőle, nagyon jó érzés látni egyben! Letisztult a kép, a lépéseket átlátom, és tudok vele dolgozni! Köszönöm!

Sokkal többet érek, mint amit gondoltam magamról! A környezetem felé pozitív energiákat sugárzom. Magas tudati szinten vagyok, és másokkal is megosztom a tudásom. A munkámra így hivatásként tudok tekinteni.
Jószándékú, teremtő, segítőkész ember vagyok. A személyiség jegyeim felemelnek! Az egyéniségmondatom mélyen megérint. Boldog vagyok! A képességeim és az egyéniségem egyensúlyban, harmóniába vannak.
A Céljaimmal és Küldetésemmel hozzájárulok egy jobb életminőséghez mindenki számára.
Ezektől az összegzett gondolatoktól teljesnek, egésznek érzem magam.

Az volt az érzésem egy ideje, mintha az égből folyamatosan labdákat dobáltak volna rám, és nekem zsonglőrködnöm kellett hogy elkapjam őket. Össze-vissza kapkodtam jobbra-balra, aztán hol maradt a kezemben valami hol nem.
Teljes káosz.
Aztán jött a naaagy rendrakás Andrással! Olyan volt. mint egy eszméletlen “lakásfelújítás”. Kipakoltuk a bútorokat, kibontottuk a falakat, visszaépítettünk pár dolgot.Jó nagy kupit csináltunk, ami marha kényelmetlen volt...
Aztán jött az óriási rendrakás, ahol az új bútorok a helyükre kerültek, a gyönyörű kiegészítők tökéletes harmóniába kerültek és a nap meleg sugara átvilágított az egész lakást, amely tökéletes megnyugvást adott a lelkemnek.
Na, én így írnám le az Évtervezést , a lakás metaforája pedig az életem, ami most már sínen van!
Köszönöm András!”

Nagy dolgot ismertem fel..., ezt nagyon köszönöm neked! Egészen fiatal korom óta okozott többször nehézséget az adott 'nagy cél' elérésében, hogy hogyan is kell(ene) lépésről lépésre haladni, lépésenként felépíteni valamit. Ha vissza tekintek az életemre, sok időt és energiát igényelt, hogy valamiben akkora rutint szerezzek, amivel már magabiztosan megtudtam állni a helyem és nem kételkedtem magamban vagy az adott célban. Sőt, talán sokszor ez miatt nem tudtam valamit épp befejezni vagy áttekinteni reálisan, hogy azt akarom-e vagy nekem az célom-e? Azt is felismertem, hogy régen ifjabb formámban bátran, lelkesen 'ugrándoztam', tettem amit épp fontosnak, célnak tartottam. Ma meg talán éppen ez miatt 'állok egy helyben'...
Igazán most értettem meg, az együttműködésünk alatt, hogyan is kell azt az 'elefántot falatonként megenni'...
Nagyon szépen köszönöm András!

András sikeresen végigsegített a Céltervezésen! Közben azok a hamis elképzelések, amelyek nem engedték látni eddig a céljaimat, eltűntek. Ki vannak dolgozva a legapróbb részletekig azok az elérendő céljaim, amelyeket meg fogok valósítani, és minden más, ami jön felém, engedem tovább menni.
Ami még nagyon fontos, hogy az Ideális kép egy védelem is ahhoz, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy én szeretném! Persze ehhez nem kell mást tennem, mint haladni a dolgokon, és a lépéseken, aztán újabb célokat kitűzni, és azokat is kidolgozni .
Nagyon köszönöm!

Sokkal jobb állapotba kerültem, ahogy András végigsegített a Céltervező lépésein!
Közben előjöttek a múlt kudarcai, rossz érzései. András csak vitt tovább a lépéseken, óriási figyelemmel követve, hogyan töröm át a múlt gátjait, és ránézek, hogy mit szeretnék a jövőben elérni. Ahogy haladtam a lépéseken, néha összezavarodtam, érzelmi poklok tüzét is megtapasztaltam, de tudtam, hogy minden általam leírt szó afelé vezet, hogy a múltban lévő katyvaszból kijöjjek, és szembenézzek azzal, mit tudok tenni az életem rendbetétele érdekében itt és most!
András útmutatásai által eltüntettem a stopjaimat! Nagyon köszönöm!

A tervezést nagyon vártam, mert nagyon sok figyelmem és energiám megy el arra, hogy tervezek, gondolkodom, hogy mi kellene, de valójában nem haladtam nagyon, mert így kevés volt a cselekvés.
Andrással a Fő célok és a Stratégia kidolgozása óriási segítség, mert van egy heti listám, amit el kell végeznem és egy percet sem kell gondolkodnom, csak minden figyelmemet és energiámat a következő feladatra koncentrálni.
Köszönöm!

Az Életcél Konzultáció kihozott a kétségekből és megmutatta a képességeimet, igy már bátran bele tudtunk vágni a Célom megvalósításának a tervezésben. Azzal, hogy ezt megtettük, sokkal jobbak lettek az áramlásaim. Két hét alatt, olyan lehetőségem lett, amire azt hittem, még évek, mire bejön, de két hónap múlva elindul egy sorozatgyártás, olyan minőségben, amiről csak álmodtam!
Ugyanakkor arra gondoltam, hogy valamit meg kellene oldanom, majd írt valaki, hogy beszélni akar velem. Elmondta, hogy maximálisan hisz a projektemben és bennem és szeretne a részese lenni, szeretne befektetni! Ez történt a közös munka első fázisa alatt.

Ha végig nézem a 2021-es évemet, hatalmasat fejlődtem a támogatásoddal és nagyon megerősödtem. Marha sokat tanultam tőled! Eszméletlen, ahogy megmutatod milyen egyszerűek a dolgok és, hogy a félelmeinket a bonyolultság okozza. Nagyon értékelem, hogy mindig van idő nyugtázni és örülni az éppen aktuális sikereimnek.
Megnyugtat, hogy a heti konzultációval egyszerűen ott tudom tartani a fókuszt a céljaimon. A profizmusod pedig igazán példaértékű és nagyon „ragadós”! Egy valóban szuper MESTER vagy, akit nagyon szívesen követek és akire nagyon szívesen hallgatok! Köszönöm András és nagyon örülök, hogy együtt dolgozunk!

Andrással megcsináltunk egy gyakorlatot, amely tisztán rámutatott, hogy az elmúlt évem sikeres volt, amit nem teljesen láttam, mert a figyelmemet a sikertelenségek elvitték más irányba a szemem elől. És ami a legjobb volt, hogy a végén „megtaláltuk”, hogy mi az én sikeres, bevált működési módom!
Most már rendelkezem egy olyan működési móddal, ami még sikeresebbé teszi ezt az évemet.
Köszönöm András!

Szeretném megosztani veled, a 2021-es nyereségeimet.Nagyon szeretek veled dolgozni, kommunikálni. Ez felfelé húz és nem hagy soha magamra! Ezt külön nagyon köszönöm Neked, mert őrült sokat számít! Az év végével összefoglalt cselekedetek megmutatták számomra milyen értékes vagyok és mennyi mindent tettem az elmúlt évben!
Szinte „felfoghatatlan”, hogy menet közben mennyire nincs ennek tudatában az ember. Megtanultam tőled azt, hogy időt kell szánni saját magamra is, nyugtázni és értékelni a sikereimet.
Köszönöm András!

Nagy segítségemre volt és van András, akinek a programja visszahozta azokat a képességeket, amiket régen nem használtam és újra feltárta azokat a személyiségjegyeket, amik az élet kavalkádjában elhalványultak. Az elhatározás, a kitartás, a tanulás, a nézőpont váltás, András programja és az ebből adódóan visszanyert képességek visznek tovább a jó irányba.

Az ember a hétköznapok rohanásában sokszor észre sem veszi, mennyi sikeres ciklust zárt le egy év alatt. 2021-ben egy nagy életmód váltást hajtottam végre, amihez teljesen új nézőpontokat kellett felvennem. Ennek hatására sikerült lezárnom olyan folyamatokat, amik visszatartottak a haladásomban. Sikerült új dolgokat megtanulnom, hogy az új céljaimat elérjem. Természetesen az út nem egyszerű és voltak-vannak nehézségek, de ha az ember tartja magát a kitűzött céljaihoz akkor a siker elkerülhetetlen.
Köszönöm András!

Az ideális kép leírása egy sikeres nagyon jól működő, boldog vállalkozást mutat be. Már most büszke vagyok rá!
Ez az egyik legfontosabb lépés a cég megvalósításához. Nagyon megérte a pénzt, jó befektetés, eddig a pontig soha nem jutottam el a tervezésben.
Energetizált vagyok, azonnal tenni akarok!
Nagyon köszönöm András!

A küldetésemmel kapcsolatosan az az érzésem, hogy nagyon nagy dolog van születőben! Jó érzés. Energiával telített vagyok, még nagyobb magabiztosságot kaptam. Hihetetlen , hogy ezek a gondolatok tőlem származnak!
A képességeim a személyiségem és a küldetésem tökéletes harmóniában állnak.
Köszönöm András

Ezért van a rengeteg ötletem a vállalkozások terén, mert nincsenek korlátaim. Hatalmas pozitív töltést érzek, még nem éreztem ilyet! Szívesen együtt dolgoznék saját magammal. Most ismertem fel, hogy milyen nagy vezető vagyok!
Köszönöm András!

Egy vagány nő vagyok, nagyon meg tudok bízni a képességeimben! Szívemet melegséggel tölti el a tehetségeim listája, ezeket mostantól sokkal jobban tudom kihasználni. Jó volt tudatossá válni a képességeimmel, amik bennem rejlenek.
Egy értékes, klassz nőt látok magamban a személyiségjegyeim leírása után. Ezek rendkívül inspirálóak számomra!
Köszönöm András!

Életem egyik legjobb döntése volt az, hogy VELED együtt dolgozzak. Szeretném NEKED megköszönni, azt a folyamatosan felém irányuló segítő kezet,-tudást, jószándékot, amely segített átvergődni azokon az akadályokon amelyekkel évek óta nem tudtam megbirkózni.
Hálás vagyok azért a rendíthetetlen bizalomért,amivel hozzá segítettél, olyan döntések meghozatalához, amit nélküled még mindig nem hoztam volna meg! Az így meghozott döntéssel folytatni tudtam a több éve megrekedt, eltorlaszolt utamat, a saját életem, a családom és a vállalkozásom tekintetében.
Nagyon köszönöm András!

Azt hittem, hogy ismerem magamat, a képességeimet, a személyiségemet eddig a pillanatig. Most az a felismerésem, hogy sokkal több vagyok, mint amit gondoltam magamról! Mikor végigolvastam a képességeimet, csak annyit tudtam mondani, hogy ez egy adu ász!
A “képesség mondatom” nagyon erőteljes, a hideg futkosott rajtam!

Veled tanultam, dolgoztam, újraterveztem, váltottam és egy valódi mederbe, áramlásba került az életem!
Leírhatatlanul hálás vagyok András Neked ezért és a rengeteg támogatásért, példáért, Karrier Tanácsadásért!

Szia András! Megváltozott az életem, és a családom élete amióta együtt dolgozunk! Olyan nagy dolgok történtek, mint pl. teljesen ki mertünk lépni az életünk elmúlt 5 - 6 évének masszív konfortzónajából... és teljesen meg is változtunk. Abszolút jó értelemben! Magabiztosak lettünk és céltudatosabbak. A magunk uraiként döntünk és cselekszünk. Nem csak 'imitáljuk és eljátszunk', hanem tesszük is! Nem megmagyarázzuk az eddigi dolgainkat, hanem megvizsgáljuk és megoldásokat keresünk a hogyan továbbra!
Ez nagyon nagy dolog!! Roppant mód örülök és büszke vagyok magamra és a családomra! Mérhetetlen boldogságot és szeretetet érzek! Nagyon köszönöm

És mit érzek ennek a csodálatos napnak a végén?
Mérhetetlen nyugalmat, tisztánlátást, elégedettséget. Azt a leírhatatlan, Igazán jó, friss állapotot!Még sohasem éreztem ilyet.
Rendben vagyok.Nagyon köszönöm András!

Nem is gondoltam volna, hogy ilyen képességekkel vagyok felruházva, de ezekre építkezni lehet a jövőben.
Ez én vagyok! Nem is gondoltam, hogy ilyen célok lapulnak bennem! Tudat alatt mindig is ott volt bennem ez a késztetés.
Most már tudatosan tudom csinálni!
Nagyon jó útmutatásokat kaptam a céljaim elérésében. Kitisztult a kép! Köszönöm András!

Teljes útmutatást kaptam a céljaimmal, terveimmel, és irányelveimmel kapcsolatban. Végre elmúlt a fejemben lévő zűrzavar a teendőimmel kapcsolatban. Nagyon pozitív töltet volt a mai konzultáció, most már tudom, hogy indítsam el a vállalkozásom, mit kell tennem a céljaim eléréséhez! Köszönöm hogy a közös munka által minden kétségem elmúlik a konzultációk végére.
A mai alkalom végére is ismét nagyon boldog lettem, nagyon hálás vagyok érte András!

Átolvasva az összegyűjtött személyiségjegyeimet, annyit mondtam: 'Te jó ég...Ez egy sikeres nő, aki bármikor tettre kész'!
A célok leírásának azt a címet adtam 'A kreatív óra', egyszerűen imádtam, hogy mi fejlődik ki belőlem.
És a feladat végén jött először az, hogy ez 'Egy betonbiztos dolog” valamint a “végkifejlet” azaz: KÉSZ A MŰ'
Köszönöm András

Kimozdultam a rezignáltságból, a kishitűségből, és új értelmet kaphat, kap a létem. Hitehagyott voltam, és segítséget kaptam a további sikeres lét megvalósításához. Egy booster volt a továbblépéshez, elmozduláshoz a holtpontról.
Köszönöm András!

A cél értelmezésénél láttam meg azt, hogy mi volt az a dolog, ami az eddigi tevékenységemnél teljesen hiányzott,ezzel megkaptam a hidat az összekötőkapocs egy pillérét. A képességek összegyűjtésekor szembesültem 2 dologgal: a 'hiszek magamban' és az 'okozni dolgokat', ami óriási felismerés volt, hogy ez ÉN vagyok és ez az az igazán rejtett mélyről jövő érzés volt.
Nagyon köszönöm!

Velem most két fantasztikus dolog is történik... Egy, hogy mindenben valódi megoldásokat (segítséget) kapok Tőled. Másik, hogy nagyon magabiztos és bátor lettem, szembe nézek bármivel, amivel szemben találom magam, és kezelni, rendezni akarom azt! Ettől nagyon boldog és nyugodt vagyok!
Köszönöm András!

Ami a legtöbbet jelenti számomra, hogy figyelmes, türelmes vagy és nagyon profin segítesz boldogulni a munkámban és az életben is! Teljesen mindegy, hogy miben akadok meg vagy mi zajlik körülöttem, Te atom biztosan segítesz kisimítani a dolgaimat, történéseket!
Köszönöm Neked!

Hasznosnak érzem magam, a jelenlétem jót tesz másoknak. Irányelvet, célt, és útbaigazítást kaptam merre haladjak tovább.
Megvilágosodtam az utammal kapcsolatban, hogy miért élek, mit kell tennem és merre tartok.
Köszönöm András!

Nem gondoltam volna hogy ennyi jó tehetségem és képességem van, ez egy nagyon pozitív töltet volt magammal kapcsolatban!
Nagyon jó érzéssel tölt el hogy ilyen könnyen ugrottam meg ezt az általam nehéznek vélt feladatot.
Magamtól nem tudtam volna ilyen könnyedén és gyorsan összeállítani a küldetés mondatomat, már most érezhetően változott a kommunikációm. Nagyon meglepődtem, teljes WOW hatás! Köszönöm András!

3 hónapja dolgozom együtt Andrással. Most, hogy visszatekintek a 3 hónap munkájára, felismertem, hogy milyen változást látok magamon. Nagyon megdöbbentem, hogy milyen mértékben haladok a célom felé!
A dolgok rendeződnek a célom alá, és nagyon jó irányban haladok. Kezd rendesen összeállni a kép.

21 évesen én vagyok a legfiatalabb ilyen eredményekkel a cégem magyarországi területén, ami András nélkül biztos nem jött volna össze. “Fura” dolog, hogy aki elkezd vele dolgozni az hirtelen sikereket ér el, mi ezt már megszoktuk, már csak Neked kell megtapasztalni. Köszönöm!

Le sem lehetne tagadni, hogy Andrással dolgozok. Kevesebb munkát teszek bele a dolgokba és sokkal nagyobb sikereim vannak, mivel nem csak a “hogyannal” foglalkozunk, hanem azzal hogy Velem mi van. Olyan szintre hoz fel András, hogy sok esetben elég a dologra gondolni amit akarok és egyből be is jön. Köszönöm!

Kedves András!Nagyon szeretném Neked megköszönni a sok támogatást, segítséget! A valaha volt legjobb döntést hoztam meg azzal, hogy együtt dolgozunk!
Csodálatos, hogy az élet bármely területét tudjuk kezelni, bármiről is legyen szó, Te 'farzsebből rántod elő' a megfelelő adatot ahhoz, hogy valóban rend és semmi fennakadás ne legyen az Életem egyik részében sem!

A képességeimet és tehetségeimet leírva nagyon nagy bizalmat és örömet kaptam. Nem gondoltam volna, hogy ilyen vagyok! Teljes mértékben tudok azonosulni a személyiség jegyeimmel. Leírva a céljaimat jött egy olyan érzés hogy ez teljesen én vagyok. Nincs ezután leértékelés magam felé.Köszönöm András!

Megteremtettem azt a jövőbeli képet, amiért keményen fogok dolgozni és tevékenykedni. Egyre jobban látom az utamat, és biztos lesznek akadályok, de sokkal könnyebb lesz elérni ezt a célt. Egyre magabiztosabb vagyok.

Megteremtettem azt a jövőbeli képet, amiért keményen fogok dolgozni és tevékenykedni. Egyre jobban látom az utamat, és biztos lesznek akadályok, de sokkal könnyebb lesz elérni ezt a célt. Egyre magabiztosabb vagyok.

Már most azt érzem, hogy rákerültem a célomra, és meg is csinálom. Megvan bennem a kakaó ehhez.
Nagymértékben megnőtt az önbizalmam, és ránéztem, hogy valójában milyen is vagyok. Az ember nem néz ezekkel szembe nap- mint nap. Ahogy elkészült a “Küldetés” mondatom, rájöttem, hogy ez 100%-ban a főcélomat mondja el, mintha egy “márkanév” lenne.

Rávilágított arra, hogy miért nem működött a vállalkozásom úgy, ahogy kellett volna. Rájöttem, hogy én rengeteg és nagy képességgel rendelkezem, és készen állok arra, hogy bárkinek tudjak segíteni!

Rájöttem, hogy ez a nap ráhelyezett a célomra, és most csak a lépésekre van szükségem, hogy véghez is vigyem. Ez a Konzultáció rendesen gatyába rázott most.

Köszönöm Andrásnak, hogy nagyon jó kommunikációval, profi hozzáállással hozzásegített ahhoz, hogy felszínre hozzam a képességeimet, amelyeknek birtokában vagyok, és ránézzek a kincseimre. Nagyon köszönöm!

Nagyon fontossá váltam a magam számára, hogy mindig a legjobb állapotban legyek. Összehangoltan végzem a tevékenységeimet és nagyon stabilan haladok a minőségi élet felé, a családommal együtt.
Önmagam tekintetében hatalmasat fejlődtem. A munkában (is) hatékony és stabil vagyok, tervezek és szervezek.

Jó látni, hogyha megvannak a céljaim, akkor tudok azok irányába tenni, és építeni ezeket. Ahogy a Karrieremen dolgozom, úgy fogom mellette az életem többi területén is felépíteni a dolgokat, mert ezek egymást húzzák.

Amióta Veled dolgozom, nem ismerek lehetetlent. A vágyakból, álmokból csupa valóság lett az életemben. Elszántan és kitartóan haladok a céljaim felé. Olyan tudást, támogatást adsz az üzleti és magánéletben, amely CSAKIS, CSAKIS „profitot hoz a konyhára”! Segítettél fókuszáltan ránézni a dolgokra, megérteni az élet sok szabályát. Segítettél felismerni magamban a még több jót és felhasználni a képességeimet a saját karrierem teremtésére. Olyan irányt és utat mutatsz, amely atombiztossá tesz és nem enged, hogy tévútra lépjek. Nagyon megnyugtató és stabil a példamutatásod!
A sikereimet megélem minden nap. Otthon, a munkámban, vagy az új tevékenységem teremtésében és saját magamban is!

Egy mérföldkőhöz érkezett az életem… Szeretném megosztani Veled az örömömet, hogy amióta együtt dolgozunk, micsoda minőségi változások történtek az életemben!
A Karrier Tanácsadás egy igazi mentőöv számomra. Nagyon összehangolttá, magabiztossá és határozottá tett. Egyszerűen nem lehet eltévedni az életben, annyira figyelembe veszi az egyéniségemet, a családomat, vállalkozásomat és az összes területet az életemben! Köszönöm András!

Andrással régóta ismerjük egymást, mindig jó volt köztünk a kapcsolat. Izgalmasnak tartottam, tartom amit csinál.
Nagyon vártam a Céltervezőt!
Egy esztendeje indítottam el a vállalkozásom, ami a helyzethez képest, és más hasonló vállalkozásokhoz képest, talpon maradt!
Ez adott lendületet, hogy részt vegyek az András által vezetett Konzultáción.
Lassan, pontról - pontra végigjártuk a vállalkozásommal kapcsolatos dolgokat. S bár tudtam, tudom, hogy jót csinálok, jól vezetem a vállalkozásom, mégis hiányzott belőle valami, amit András által megkaptam!
Eddig nagyon jól éreztem magam, hogy egy 'kertkaput' használtam, bár nem voltam mindig elégedett, de biztonsággal közlekedtem rajta.
András segítségével viszont kinyitottunk egy 'bitang nagy, dupla ajtót' !
A célhoz vezető utat lesöpörtük, és minden lépcsőfokhoz elhelyeztük a megfelelő segítséget!

Jó volt ránézni a küldetésemre, amely segítségével tudatossá válhattam a felelősségemmel kapcsolatban, amit én választottam. Köszönöm András!

Nagy megértést adott az az adat, hogy az ember képességei, tehetsége, személyisége és küldetése egy csomag. Ez olyan, mint egy totális ok egy tiszta pályára állítva, felfegyverkezve mindennel, hogy megvalósítsa a küldetését. Felmerül a kérdés, hogy miként állt össze ez a csomag? Ez egy tökéletesség, egy rakéta, ami az évek alatt célt tévesztett.

Jó a jelenbe tenni azokat a személyiség jegyeket,amelyeknek alapvetően a birtokában vagyok. Ez megerősített önmagamban, és a megfelelő aspektusból tudok működni.
Nagyszerű ránézni az alapvető személyiségre, aki vagyok, és látni, hogy ez a nézőpont egyszerűbbé teszi a létezést, és a működést nekem.

Köszönöm Andrásnak, hogy nagyon jó kommunikációval, profi hozzáállással hozzásegített ahhoz, hogy felszínre hozzam a képességeimet, amelyeknek birtokában vagyok, és ránézzek a kincseimre.
Megerősítve érzem magam abban, hogy ránéztem egy Célomra, hogy fontos számomra, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy ez a világ egy jobb hely legyen.

Andrással 4 hónapja dolgozom együtt, soha nem voltam ilyen jó állapotban, nagyon hatékony a munka. Sikerült elindítanom a vállalkozásom amit évek óta húzok és most be is indult, ahogy terveztem. Korábban képes voltam arra, hogy mindent túlgondoljak, és a kételyeim miatt ne cselekedjek, de András segítségével ezeket kiiktattuk és gyorsabban, hatékonyabban cselekszem. A korábbi kételyeim egyre kevésbé jelennek meg, magabiztosabb vagyok és tudom azt, hogy András segítségével bármit megoldok ami problémám felmerül. Sok képzésen voltam korábban, de egy képzés sem indított el így, mint a Karrier Tanácsadás. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Andrással már több mint fél éve együtt dolgozom, és azóta teljesen megváltozott a hozzáállásom a munkához. A helyes és saját célok meghatározásával, valamint azok végrehajtható tervként történő leírásával teljesen megújult erővel töröm az utat a karrieremnek. Nem túlzás, kb. 10 éve nem volt ekkora lendületem és ennyire tiszta képem az irányról amerre szeretnék menni. Az Évtervező is nagy segítséget nyújtott, hogy az idei merész céljaimat listázzuk és lebontsuk átlátható, és kivitelezhető lépések sorozatává. A dolgok beindultak. A leírt éves terv mérföldkövei egymás után kezdenek megvalósulni. András számomra stabil személy a karrierem és haladásom területén.
Köszönöm!

A Konzultáció megemelte az Önbizalmamat, és az abban való Hitemet, hogy nem hiába megyek be nap mint nap dolgozni!
Megszabadultam a sok katyvasztól, amitől eddig nem láttam ki vagyok. Nem gondoltam, hogy ennyire sok Képességem, és ennyi jó tulajdonságom van, amikről eddig nem is vettem tudomást.
Megtaláltam és megfogalmaztam, ami engem hajt, és a megvalósításához vezető út tiszta lett. Láthatóak a lépések, amiket meg kell tennem, és így elérem az ideális helyzetemet.
Köszönöm András!

Most,hogy megcsináltuk az “Évtervező - Céltervezőt”, teljesen célorientált lettem, és rettenetesen magabiztos is. Sosem gondoltam, hogy nem fogok semennyit agyalni, és nem akarok már másoknak megfelelni. Pedig most ez van! Egyszerűen nyomom és nyomom ! Jön egy akadály, és nem borulok be vagy ki , hanem gyorsan kezelem és megyek tovább!
Köszönöm András!

Nagyon hatékony volt a közös munka! Most már tisztán látom, mi felé tartok ebben az évben. A Céltervezőn összerendeztük a Céljaimat, lépésekre bontottuk. Így sokkal magabiztosabban tudok haladni az utamon, és tudom, hogy képes vagyok megcsinálni. Nyugodtabb és stabilabb vagyok!
Köszönöm András!

A Konzultáció megemelte az Önbizalmamat, és az abban való Hitemet, hogy nem hiába megyek be nap mint nap dolgozni! Megszabadultam a sok katyvasztól, amitől eddig nem láttam ki vagyok. Nem gondoltam, hogy ennyire sok Képességem, és ennyi jó tulajdonságom van, amikről eddig nem is vettem tudomást.
Megtaláltam és megfogalmaztam, ami engem hajt, és a megvalósításához vezető út tiszta lett. Láthatóak a lépések, amiket meg kell tennem, és így elérem az ideális helyzetemet.
Köszönöm András!

Jó így összegezve látni a képességeimet, és hogy eddig is használtam őket “tudattalanul”. Most már tudatosan fogom. Jó fej srác vagyok, már jól érzem magam magammal. Megfogalmazódott a tisztán látható küldetésem! Az Ideális helyzet nagy segítség, nem csak a hosszú távú tervek, hanem az előttem álló év megtervezésében is.
Az idei évet nagy lendülettel tudom kezdeni, és a terveimet sikeresen tudom zárni az év végére. A kapott eszközök nagy segítségemre lesznek most, és az év során folyamatosan.
Köszönöm András!


“Nem gondoltam, hogy ilyen rejtett képességeim és ennyi pozitív személyiségjegyem van! Eddig a negatív tulajdonságaimat helyeztem előtérbe, jó ezzel szembesülni. Nagyon jó, hogy képes vagyok segíteni az embereknek, hogy javítsanak magukon, és megoldják a problémáikat! Örülök, hogy rájöttem, milyen képességeim vannak, és ezt kibontakoztatva előre tudom vinni a csapatomat és saját magamat. A mai felismerések és tanultak alapján látom, hogy mit kell tennem a céljaim elérése érdekében.


“András, szeretném neked megírni, hogy életünk egyik legjobb befektetése volt, hogy veled belevágtunk a Konzultációba. Sok jó képzésen jártunk már, sok fontos és hasznos dolgot tanultunk. De ez a konzultáció nagy mértékben hozzásegített minket ahhoz, hogy a pályán maradjunk, és még többet hozzunk ki magunkból, Vírus-helyzet ide vagy oda. Kényszer zárvatartás ide vagy oda. Ha valaki azt mondta volna nekem 1 éve, hogy egy 3 hónapos zárvatartást, majd egy újabb zárvatartást túlél a cégünk, erősen elkezdtem volna gondolkodni, hogyan is, mivel minden a személyes szolgáltatásunkra épült. Persze akkor sem adtam volna fel, ez már rég nem opciója az életem helyzeteinek. De nem mindegy, hogyan kezeljük! És minden megoldásunk úgy született meg az idei év kihívásaiban, hogy közben végig a céljaink mentén mentünk. Nem tudom mikor ismertem volna fel, hogy festő vagyok, vagy mikor váltam volna a párommal együtt íróvá. Vagy mikor indult volna el az új lépcsőfok, ami még szinte felfoghatatlan meddig mehet!

El sem fogod hinni mi történt!?!? Az én nagylányom tegnap olyan és akkora nyugtázást adott, hogy majd elájultam boldogságomban!!! Odahuppant mellém a kanapéra és közölte... 'Anya, annyira megnyugtató, hogy van az András. Érzem a nyugalmat. És azt is ahogy neked segít. Olyan jó, látnom, milyen hatással van rád, milyen nyugodt vagy és végre tudod csinálni az álmodat!'
Ezt kaptam, kaptuk tőle! Teljesen elolvadtam!!! András, elmondani nem tudom mennyire köszönjük ezt a rengeteg segítő szándékot! Köszönöm, hogy utat mutatsz, hogy támogatsz! Hihetetlen, hogy milyen áramlások indultak be!!!!

Minden képességem megvan arra, hogy a kitűzött céljaimat megvalósítsam. Magabiztos vagyok, hiszek magamban! Hajlandó vagyok elfogadni és elismerni, hogy én egy vezető vagyok. Ezekért a célokért érdemes felkelni és tevékenykedni.! Köszönöm András!

A nap végére megerősödött bennem az, hogy mivel kell foglalkoznom, ehhez kaptam egy cselekvési tervet, amit követni tudok. Megerősítéseket kaptam a képességeimmel kapcsolatban is, most nagyobb erő van bennem és gyorsabban tudok haladni a céljaim felé! Nem érdekelnek a korábbi problémáim, amik eddig voltak, mert nagyobb “problémákkal”, célokkal kell már foglalkoznom. Köszönöm András!

Az évek során mindig jöttek új dolgok, amik miatt értettem egy kicsit kb mindenhez is. Viszont most, hogy megcsináltuk az Életcél konzultációt, világos lett, hogy mik azok a dolgok, amikhez tényleg értek, mik voltak azok amiket szívesen csináltam, mik voltak azok amiket csak azért csináltam mert muszáj volt, vagy mert valaki akarta. Ezek a szétszórt infók most összeálltak. Nagyon letisztult az, hogy valójában mivel is kell nekem foglalkoznom. Nagyon köszönöm András!