Kérd meg az árad

Egy barátom mesélte, hogy nem tudja, hogy az embereknek szüksége van-e az ő szolgáltatásaira. Nem érti, hogy miért nem szerződnek le vele?!

Tovább olvasom

Ha nem jól méred fel, pofára eshetsz

Kedves barátom mesélte nagy lendülettel, hogy a partnerével most aztán meg fogja értetni, hogy nincs mese, vészhelyzet van a gazdaságban, társadalomban, és ezért igenis meg kell hozni azokat a bizonyos döntéseket és lépéseket, amikről ő már régóta papol neki!

Tovább olvasom

Bizalom nélkül nincs siker

Egyik barátom kérdezett meg, hogy mi lenne a hatékony, mit kommunikáljon magáról a közösségi médiákban, hogy felkeltse mások figyelmét, és őt válasszák. Lát nagyon sokféle megjelenést, de nem tudja eldönteni, hogy mi lenne számára a leghasznosabb.

Tovább olvasom

Mindenki okos akar lenni?

Igazad van, ha unod! Igazad van ebben akkor, ha nem mások kárából és hasznából akarsz tanulni! Igazad van akkor, ha magad akarsz megtapasztalni minden olyan kellemetlenséget, amiken mások már átmentek!

Tovább olvasom

Mindig a főcélon legyen a figyelmed

Most hogy ránéztem az összes képességemre és tehetségemre, és hogy mennyi mindent tudok és képes vagyok csinálni, büszke vagyok magamra, és ez kiterjesztette a nézőpontomat magamról! Köszönöm András!

Tovább olvasom

A mai fiatalok

Egyik barátom mesélte elégedetlenkedve, hogy ebben a mai fiatal generációban nem lehet megbízni, felelőtlenek, és nem is érti, hogy lesz a mi öreg korunk, hogyan fogunk tudni rájuk támaszkodni. Ez egy eléggé tág általánosítás, és rögtön beindult tőle az emlékezetem.

Tovább olvasom

Növekedésben gondolkodj

Egy kedves barátom megkérdezett, hogyan tudná elérni, hogy felfelé menjenek a dolgai? Rengeteget dolgozik, úgy érzi mindent megtesz, de még sincs ott, ahol szeretne.

Tovább olvasom

Engedd meg magadnak a bőséget

Mesélte egy barátom, hogy gondot okoz neki, hogy milyen mértékű hasznot, fizetséget kérjen el cserébe a termékeiért és a munkájáért. Azon aggódik, hogy rengeteg szolgáltató, gyártó van, és vajon az emberek megfizetik-e neki a bőséges árat, amit el kellene kérjen, hogy jól megéljen.

Tovább olvasom

Lavinát hozol létre, bármit is teszel

A minap beszélgettem egy barátommal, akinek segítettem sínre tenni a dolgait. Nagyon lelkesen elmesélte, hogy a legszebb a tevékenységében az, hogy amit átad tudást és segítséget másoknak, azt vette észre, hogy ők is tovább adják másoknak, így a belőle kiindult segítség sokszorozódik!

Tovább olvasom