Az igazi biztonság

NEKED AZ IGAZI BIZTONSÁG MOST: ELINDULNI ÚJ CÉLOK, ÚJ JÁTSZMÁK FELÉ.
VAN MÁR TERVED ERRE?

A jelen egy valós veszély helyzet a legtöbb ember számára. Ha te is ezek közé tartozol, MOST kell elindulnod új célok, új tervek megvalósítása felé. Az EGYETLEN BIZTONSÁG számodra és a családod számára, ha TE stabil vagy, és képes vagy határozott irányt mutatni, kontrollálni a dolgokat saját magaddal és a környezeteddel kapcsolatban.

A sikeres emberek nem várnak, gyorsan reagálnak. Ez okozza, hogy minden helyzetből végül győztesen jönnek ki.
“HA KÉPES VAGY MEGÚJULNI, NEHEZEN KERÜLSZ BAJBA.”
A megújulás mindig szükséges. Ehhez ÚJ CÉLOKAT, ÚJ IRÁNYOKAT, és lehetséges módon új karriert kell TALÁLNOD, KITŰZNÖD, MEGTERVEZNED és persze keményen dolgoznod rajta.

Én az elmúlt 35 évben rengetegszer újultam meg, hiszen már 13 éves koromtól magam kerestem kemény munkával pénzt, 14 éves koromban pedig már saját vállalkozásom volt, amelyet 4 éven keresztül sikeresen vittem. Éltem, dolgoztam és képződtem 6 külföldi országban (Francia-, Németország, Ausztria, Svájc, Dánia, USA). Jelen voltam üzletileg 5 országban (Németország, Ausztria, Seychelle- szigetek, Románia, Ausztrália). Voltam alkalmazott és vállalkozó. Voltam tanonc, gyakornok, beosztott, vezető, ügyvezető és cégtulajdonos.

17 éven keresztül a semmiből építettem és vittem sikerre párhuzamosan három céget, amelyeket 3 éve sikeresen értékesítettem.
Azóta azon dolgozom, hogy segítsek másoknak megtalálni és kidolgozni a céljaikat, karrierüket, és segíteni haladni nekik az útjukon, hogy elérjék a szabadságot és boldogságot.

Legyen az magánember, vállalkozó vagy vállalkozás.
Ehhez szinte minden egyes konzultáltamnak segítek abban, hogy rendbe tudja tenni az élete egy vagy több részét, amihez neki meg kell újulnia, képződnie kell és persze nap mint nap dolgoznia a céljain.

Én ebben tudok biztos “társ” és stabil pont lenni a számodra.
MINDEN ÉLETHELYZETNEK VAN JÓ ÉS ROSSZ OLDALA.
Te melyik részén akarsz lenni?
HÍVJ ÉS SEGITEK.
TEKINTETTEL A JELENLEGI HELYZETRE, ONLINE TANÁCSADÁST IS TUDOK SZOLGÁLTATNI.

Bacsa Andras

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!