Válság van? Terjeszkedj!

VÁLSÁG VAN? TERJESZKEDJ! avagy HOGYAN LETT A VALAHA VOLT LEGEREDMÉNYESEBB AZ ELMÚLT KÉT HÓNAPOM?

A titok most is a részletekben rejlik, mint mindig. Nem vagyok öntelt. De nem vagyok álszerény sem. A lényeg csakis az, hogy sikerült olyan mértékben segítenem az ügyfeleimet, hogy ebben az évben is kivétel nélkül felfelé mentek a dolgaik a karrierjükben és az életükben.
Ők megtettek ezért minden tőlük telhetőt. Hajlandók voltak átlépni a saját komfort zónájukat, és ezt megteszik most is nap mint nap. Hajlandók fejlődni, tanulni, és magukba befektetni.

BÜSZKE VAGYOK RÁJUK EGYTŐL EGYIG!

Azért volt az elmúlt két hónapom messze a legeredményesebb, mert csapatban dolgozom az ügyfeleimmel. Csapattagként támogatom őket, ők pedig elfogadják ezt tőlem, és igazi csapattagként kezelnek. Miért teszik ezt?

BIZALOM!
Ez a fő tényező!
Kialakítani, elnyerni, megszerezni kemény feladat!
DE! nagyon megéri!

Nem akarlak heccelni téged, ha esetleg nem egészen úgy sikerültek a dolgaid az elmúlt időben, ahogy szeretted volna. Inkább biztatni akarlak, hogy lehetséges sikereket elérni akkor is, amikor a környezet teljesen mást sugall. Sőt, nemhogy mást sugall, hanem mást ordít!

Veled pedig – ha nagyon jó eredményeket értél el mostanában – nem akarok versenyezni. Biztatni szeretnélek, hogy menj tovább, ne csak előre, hanem felfelé is! Tuti, hogy nagyon megdolgoztál az elért eredményeidért, mert manapság a sikert nem adják olcsón. Te biztosan megfizetted az árát.

A HŐSÖK TÉNYLEG KÖZTÜNK ÉS BENNÜNK ÉLNEK!

Az igazi Hősök Tere pedig maga a vad, kalandos, veszélyekkel teli élet. A TE életed! Az az élet, amit TE tehetsz jobbá. Csak össze kell szorítanod a fogad, és tovább kell menned. Ahogy azt  a korábbi hőseink is megtették. Azok a hősök, akik után bennünket magyarnak neveznek.

MAGYAR = SZABAD EMBER (Ez a szó ősi eredete és jelentése, nézz utána a szótárban!)

TE most újra történelmet írhatsz. A TE saját történelmedet. Egy olyan könyv lapjait írhatod most tele, amit te választhatsz ki. Persze lehet, hogy most nehéz döntéseket kell meghoznod. És egyáltalán nincs könnyű dolgod. Lehet, hogy ez egy vérrel és verejtékkel írt könyv lesz.
DE! ez akkor is a TE könyved lesz!

Örökké büszke leszel magadra, ha most – dacolva minden őrülettel, ami bennünket körülvesz – felgyűröd az ingujjadat, megteszed nap mint nap a dolgodat, támogatod és erősíted a környezetedben élő építő társaidat, képződsz, fejlődsz, megerősíted magadat, és eléred a Céljaidat!

Lehet, hogy nem fognak neked szobrot állítani.
De a büszkeség örökké fennmarad, akkor is, amikor az összes szobor már régen elporladt!

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!