Válj merésszé

VÁLJ MERÉSSZÉ avagy
A SIKER A BÁTRAK ELŐJOGA!

Ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat, nem elég csak kitűznöd őket. Nem elég megtervezni őket. Nem elég elkezdeni csinálnod.
VÉGIG KELL CSINÁLNOD!

Az út veszélyes, tele van várható és teljesen váratlan akadályokkal. De a végén az dönti el a Sikeredet, hogy elég bátor voltál-e változtatni, amikor kellett. Az, hogy elég bátor voltál-e NEM változtatni, amikor stabilan kellett tartanod magad az irányelveidhez, a kitűzött Céljaidhoz, bármennyire is nyomtak a körülmények. Az, hogy ki merted-e mondani az elveidet, amikor olyan helyzetek, emberek jöttek, amik és akik könnyű megoldást adtak volna neked, ha feladod ezeket az építő elveidet. Az élet elkövet sok mindent, hogy nehezítsen, eltérítsen téged a megtervezett utadról.

Mikor érsz célba?
Akkor, és csak úgy, ha merész maradsz! Ha tartod magadat az építő elveidhez! Ha bízol magadban, és mersz célon maradni! Ha folyamatosan tervezel, szervezel és CSELEKSZEL!
Nincsenek titkok. Mert a titok TE vagy!

Ezért a TE felelősséged, hogy saját magadat stabilan tartsd. Hogy megtaláld azokat az embereket, akik építő segítséget adnak neked a haladásodban, küzdelmeidben, és akik tudnak veled örülni, amikor sikereid vannak. A TE felelősséged, hogy megtaláld az építő, okos eszközöket, amik hatékonnyá és könnyebbé teszik az utadat.
És végül TE vagy a felelős azért, hogy bármilyen körülmény ellenére tartsd magad az építő Céljaidhoz, Elveidhez, Álmaidhoz.
TE vagy a felelős azért, hogy bátor és merész légy!

A SIKERED RAJTAD MÚLIK!
Ha ehhez szükséged van egy építő, támogató, pozitív társra, csapattagra, keress bizalommal!

GYAKORLAT: LISTÁZD FEL AZOKAT A MÚLTBELI HELYZETEKET, AMIKOR AZ ÉLETED BÁRMELY RÉSZÉBEN BÁTOR VOLTÁL, KITARTOTTÁL AZ ÉPÍTŐ CÉLJAID ÉS ELVEID MELLETT.
EZUTÁN LISTÁZD FEL AZOKAT A JELENBELI ÉS/VAGY JÖVŐBELI CÉLJAIDAT, AHOL UGYANÚGY KI KELL ÁLLNOD MAGADÉRT, KI KELL TARTANOD AZ ÉPÍTŐ ELVEID MELLETT.

Sok bátorságot, merészséget és Sikert kívánok Neked!
Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!