Saját sikerem 2020-ból

SAJÁT SIKEREM 2020.-ból avagy
A VILÁG NYITVA ÁLL, A KORLÁTOK CSAK BENNÜNK VANNAK!

Nem szoktam magamról írni. Nem azért, mert nem vagyok büszke saját magamra és az elvégzett munkámra. Nagyon is az vagyok. Az egyetlen ok az, hogy engem főleg mások sikere és boldogsága ösztönöz. Amikor ebben segíteni tudok, akkor vagyok én is boldog. Ugye Neked is megvolt már ez az érzés?

De most úgy gondoltam, hogy megosztom veled  ezt a nyereségemet 2020.-ból. Ez nem azt jelenti, hogy a kialakult helyzetnek bármennyire is örülnék. Nagyon nem.
De kezelem a magam módján.

Én évekig azt vallottam, hogy az én Tanácsadásaimat csak és kizárólag személyesen lehet szolgáltatni. Sokat utaztam, jártam az országot, és rengeteg időmet autóban töltöttem. Össze is torlódtak az ügyfeleim, a kapacitásom pedig nagyjából betelt.

Ekkor jött a vírus helyzet, ami – akkor úgy éreztem – megállított a munkámban, hiszen egészség biztonsági okok miatt, és a korlátozások miatt, a mozgásterem nagyon beszűkült. Ez mellett én a munkámban korábban sosem használtam online kamerás kommunikációt (a magánéletemben sem soha). Rengeteg – és nagyon jól megfogalmazott – fenntartásom volt vele szemben. Persze elkezdtem alkalmazni ezt a megoldást, mert amikor az ügyfelem gyanús tüneteket mutatott, természetesen nem utaztam el hozzá. Így maradt az online kamera. Gyorsan kiderült, hogy tökéletesen működik. Rengeteg időm szabadult fel, és növelni tudtam ezáltal az ügyfeleim számát is, hogy még többeknek segítsek.

2020 júniusában hoztam egy döntést. Addig csak Magyarországon szolgáltattam. Közben ránéztem, hogy rengeteg magyar él a világon, nekik is szükségük van a segítségemre. Eldöntöttem, hogy az év végére 5 országban akarok szolgáltatni az online segítségével. Elkezdtek történni a dolgok, és 2020. december 31.-én meglett egy ügyfelem a 6. országból. Picit túltoltam a dolgot, de ez nálam előfordul.

Csak a nézőpontomat változtattam meg, szétzúztam a saját gondolataim által teremtett korlátaimat, és máris 1 ország helyett 6 országban szolgáltatok és segítek másoknak. A világ nemhogy beszűkült volna, de az otthoni irodámból napi szinten hatalmas tereket “járok” be. Ezáltal természetesen megsokszoroztam az ügyfeleim számát és a bevételemet. Így a valaha volt legjobb Tanácsadói üzleti évem is volt 2020. Már látom azt is, hogy idén 10 országban vagyok jelen az év végére.

Megújultam. Már sok-sokadszor az életemben. Természetesen rengeteg sikeres működési, úgynevezett “rutin akcióm” vagy “siker-szokásom” van napi szinten, amiktől nem válok meg. De csak addig, amíg segítenek! Amint korlátokká válnak, megnézem, hogyan alakítsam át őket, hogy még hasznosabbak legyenek a számomra és mások számára.

Kívánom, hogy Te is folyamatosan törd szét a saját korlátaidat, és légy még szabadabb, sikeresebb és boldogabb!
Köszönöm, hogy elolvastad!

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!