Növessz szárnyat

NÖVESSZ SZÁRNYAT, VAGY TÖBB LÁBAT avagy
A STABILITÁSHOZ AZ ÉLET TÖBB TERÜLETÉN KELL JÁTSZANOD!

A jelenlegi, viharos körülmények sokszorosan bebizonyítják, hogy a teljes stabilitásodhoz muszáj az élet több területén “játszanod”. Ez most ténylegesen az a helyzet, amikor ki kell terjeszd a működésedet, és meg kell teremts magadnak olyan bevételi forrásokat, amikben eddig lehet, hogy nem is gondolkodtál.

Nemrég beszélgettem egy barátommal, aki 1 évvel ezelőtt kiszállt egy iparágból, és a teljes tőkéjét átcsoportosította egy másik, eléggé divatos és menő iparágba. Több, magas színvonalú üzleti egységet hoztak létre, és az égész család ebben tevékenykedik. Igen ám, de ezt az iparágat ugyanúgy sújtja a vírus miatti bezárás, és jelenleg nagyon nehéz helyzetben vannak.

 Előfordult már esetleg veled is az, hogy csak 1 lábon állt a bevételed, és ez a forrás egyszerre megszűnt vagy elapadt? Az igazi sikerhez és A TELJES STABILITÁSODHOZ TÖBB FORRÁSBÓL KELL LEGYEN BEVÉTELED. Ez egy nagyon régi alapszabály, amit sokan azzal a teljesen hamis elképzeléssel vetnek el, hogy “egy fenékkel csak egy lovat lehet megülni.” De sajnos, ha ezt a lovat kilövik az ember alól, vagy megbetegszik, akkor bizony nagy a baj. Nem véletlen, hogy a vadnyugaton az óriási távolságokat megtevő hírnökök mindig vittek magukkal váltó lovat, és a postakocsik a pihenő állomásaikon szintén átváltottak másik lovakra.

Persze nem túl kényelmes több területen párhuzamosan alkotni, és ezért teljes felelősséget vállalni, de ha fontos számodra a saját és a családod igazi stabilitása, muszáj ezt megtenned. Ráadásul ekkor tudsz teljesen okozó maradni az életedben, és A KÖRÜLMÉNYEK ELLENÉRE MEG TUDOD TEREMTENI A SAJÁT VALÓSÁGODAT.
Lehet, hogy a saját iparágadon belül tudsz felépíteni egymástól független, de egymást erősítő lábakat. Lehet, hogy különböző területeken kell szakértővé válj, és dolgozz. Ezt neked kell látnod és eldöntened. De az biztos, hogy a hosszútávú biztonságot és sikert csak így tudod elérni!

GYAKORLAT: VIZSGÁLD MEG, ÉS LISTÁZD FEL, HOGY A SAJÁT SZAKTERÜLETEDEN BELÜL MILYEN PLUSZ BEVÉTELI FORRÁSOKAT TUDSZ FELÉPÍTENI, ILLETVE MÁS TERÜLETEN MILYEN LEHETŐSÉGEKET TUDSZ TEREMTENI.
Aztán minél előbb kezd el és csináld, és meglátod, rengeteg örömed lesz az új kihívásban!

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!