Most nagyon nem éri meg amatőrnek lenni

MOST NAGYON NEM ÉRI MEG AMATŐRNEK LENNI avagy
HA PROFIN KEZELED MOST A HELYZETET, STABIL MARADSZ

Lehet, hogy mostanában azt gondolod, hogy nehéz vagy lehetetlen kontrollálnod a dolgokat? Lehet, hogy a vírushelyzet nagymértékben lerombolja az érzelmi állapotodat? Lehetséges, hogy a környezetedben élők még rosszabbul reagálnak a jelenlegi helyzetre, amivel Téged is még jobban veszélybe sodornak? Ezért NINCS MÁS KIÚT, NEKED KELL SAJÁT MAGADAT STABILIZÁLNOD! Neked kell olyan hozzáállást gyakorolnod, ami nem ad lehetőséget a körülményeknek és a környezetednek, hogy lerombolja a Te biztonságodat. EZT CSAKIS PROFI HOZZÁÁLLÁSSAL TUDOD ELÉRNI!

Egy profi nem egyezik bele a körülményekbe, hanem megtalálja a módját, hogyan alakítsa jó irányba az élete részeit minden körülmények között. Tudom, hogy ez most rettenetesen nehéz. De nincs más utad, ha el akarod érni és fenn akarod tartani a jólétedet és a stabilitásodat. A profi hozzáállás fizetsége maga a stabilitás és a siker, bármely körülmények között. Te milyen autószerelővel javíttatnád meg az autódat? Milyen fodrászhoz járnál? Profit vagy amatőrt választasz inkább? Ugye, ez nem kérdés. Ezért vizsgáld meg, Te hogyan működsz az életedben a különböző területeken? Vajon profin rendben tartod-e a tested és a szellemi fejlődésed? Profi apa, anya stb. vagy-e a családodban? Profin működsz-e a vállalkozásodban, munkahelyeden? Profin figyelsz-e a környezetedre és a fizikai tárgyaidra? Ne feledd, hogy Te sem szeretnél amatőrökkel élni, amatőrökkel dolgozni ugye? Mert az amatőrök sokszor csak bajt okozhatnak és ráfizetnek, és nem pedig jól megfizetik őket.

Biztos vagyok benne, hogy Te is működtél már az életedben sokszor profin. Ez akkor volt valószínűleg, amikor jól mentek a dolgaid egy területen, Te pedig igazán jól érezted magad, és szeretted a környezeted és a környezetedben élő embereket. Ez a helyzet bármikor újra megteremthető, DE NEKED KELL ELDÖNTENED ÉS LÉTREHOZNOD.

GYAKORLAT: LISTÁZD FEL, HOGY AMIKOR JÓL MENTEK A DOLGAID AZ ÉLETBEN, amikor a környezeteddel is nagyon jó viszonyban voltál, és boldognak érezted magad, akkor hogyan működtél? Nézd meg, milyen működést kell vissza tenned, megújítanod, hogy most, a jelenben is létre tudd hozni ezt a sikert, stabilitást és boldogságot. Ha hajlandó vagy profin hozzáállni, képes vagy újra megteremteni.
Örömmel veszem ha most is leírod nekem a tapasztalataidat a gyakorlatból.
Kívánok Neked nagyon profi teremtést az életedben!

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!