Miért tarts családi “hadi” tanácsot

Miért tarts CSALÁDI “HADI TANÁCSOT”, avagy
JOBB HA TE MENEDZSELED AZ ÉLETET, MINT AZ TÉGED

1 gyakorlati tanács, hogyan kapj támogatást, ne megállítást a legfontosabb csapatodtól, a családodtól, így megkönnyítsd a céljaid kreálását és elérését, és segíts a család többi tagjának is a céljai elérésében.

Hiszed vagy sem, a legtöbb ember azért hagyja abba a céljai teremtését, mert a legfontosabb támogatni tudó erőtől, a családjától megállításokat és leértékeléseket kap.
Lehet, hogy előfordult már veled is ilyen?

Tudnod kell, hogy a CSALÁD EGY SPECIÁLIS CSOPORT, DE UGYANÚGY ÉRVÉNYESEK RÁ OLYAN MŰKÖDÉSI ALAPELVEK, MINT A KÖZÖS CÉLOK KITŰZÉSE, TEREMTÉSE, ÉS AZ ELÉRT CÉLOK KÖZÖS LENYUGTÁZÁSA. Ez segíti a Te és a  családtagok személyes céljainak az elérését.

Minden jó cégnél tartanak a vezetőkkel legalább havonta egy olyan meetinget, ahol közösen kitűzik és összehangolják a célokat, és kidolgozzák azok elérését. Ez a csoport menedzselés érvényes a családra is, hiszen EGY CSAPAT ATTÓL CSAPAT, HOGY VAN EGY KÖZÖS CÉLJUK, AMIT EGYÜTT TEREMTENEK, ÉS EZT FOLYAMATOSAN ÖSSZEHANGOLJÁK. Egy erős csapat viszont segíti a tagjai céljainak elérését is.

Amikor a család leértékeli és megállítja egy személy céljait, legtöbbször kiderül, hogy nincsenek is igazán tisztában ezzel a céllal, és hogy az miért jó és miért támogatni való. Te már megtudtad és tisztáztad a családod tagjainak a céljait? Mert ha Te nem adsz ezeknek létezőséget, és segítséget, biztatást folyamatosan, akkor bizony  Te sem kapod ezt meg. Vajon nektek a családban van-e közösen kitűzött csapat célotok, amit folyamatosan összehangoltok és teremtetek? Vajon a családod tagjainak vannak-e saját kitűzött céljai, amiben segíteni tudod őket? Ha ezek a dolgok nincsenek meg, akkor sajnos nem lesz egy igazán erős háttér bázisod, ami támogatni fogja a Te céljaid eléréséhez megvívott napi csatáidat. És a család is teljesen felaprózódik, az a hatalmas erő, amit képviselni tud, elenyészik. Kapsz egy stresszes csapatot, ahol senki nem tudja, hova tart a másik és nem is tudja őt segíteni, támogatni.

GYAKORLAT: TARTS HAVONTA “CSALÁDI HADITANÁCSOT” , célalkotó találkozót, ahol kitűztök és összehangoltok rövid és hosszú távú célokat a csapatotok számára, így lehetőséget adtok minden tagnak ahhoz, hogy hozzá járulhasson ezekhez a közös célokhoz az élet harcterén.
NAGYON FONTOS, HOGY EZEK A CÉLOK LE LEGYENEK ÍRVA, LÉPÉSEKRE LEGYENEK BONTVA ÉS LE LEGYEN ÍRVA, HOGY KI MIVEL JÁRUL HOZZÁ, DÁTUMOKKAL EGYÜTT.

Aztán egyenként mondja el minden családtag a rövid és hosszú távú céljait, és ha az jó és támogatni való cél, akkor vállaljon mindenki benne részt, és támogassa valamivel annak a célnak a megvalósulását. Ezt is természetesen írásban, dátumokkal kell megcsinálni.
FONTOS, HOGY A KÖZBEN ELÉRT CÉLOKAT NYUGTÁZZÁTOK ÉS MEGÜNNEPELJÉTEK!

El tudod képzelni, ha ezt minden hónapban megcsinálod a családoddal, milyen hatással lesz a közös és az egyéni életetekre?

Nagyon örülök, ha megosztod velem a tapasztalatodat amikor megcsináltad ezt a gyakorlatot.
HA PROFIN ÉS HATÉKONYAN SZERETNÉD KREÁLNI EZEKET A DOLGOKAT, KERESS ÉS SEGÍTEK.

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!