Lépd át saját árnyékodat

LÉPD ÁT SAJÁT ÁRNYÉKODAT avagy A HATÁRAIDAT CSAK TE SZABOD MEG!

Új szintre akarsz lépni az életedben? Akkor itt az idő a megújulásra. Itt az idő új célokra, új, vagy kibővített karrier irányokra. Itt az idő új tervekre, megújult alkotó erőre.

A siker egyik alap feltétele a gyorsaság: ki milyen gyorsan reagál az élet kihívásaira? Ha Te stabil maradsz – ami a tudásnak és annak az erőnek köszönhető, ami téged hajt és motivál az életben – akkor minden körülmények között képes vagy megfelelően reagálni ezekre a kihívásokra, és jól fognak menni a dolgaid. Ha a tudás és ez a motiváció, hajtóerő hiányzik, vagy “kopott”, akkor bizony leteperhetnek a körülmények. Így lehet, hogy észre sem veszed a lehetőségeket, eszközöket, irányokat, amik körülvesznek téged, és amik mindig ott vannak, bármilyen nehéznek tűnnek is a dolgok.Lehet, hogy nem tudsz választani, mi lenne igazán jó neked. Persze nem elég csak megtalálni a hajtóerődet, a céljaidat, a megfelelő eszközt és karriert. Keményen kell dolgoznod rajta, és folyamatosan haladnod kell az úton, ami elvisz a sikerhez. Lépésről lépésre.

De csak akkor van esélyed, ha folyamatosan ledöntöd, átléped a határaidat! Ehhez mindig jól jön egy társ. Egy támogató, segítő személy, akivel csapatot alkothatsz. Akivel építheted a közös célokat.
De a főnök, a vezető te maradsz! Vállalkozásként kell kezelned az egész életedet ahhoz, hogy kihozd belőle a legjobbat.

GYAKORLAT: LISTÁZD FEL AZOKAT A TERÜLETEKET AZ ÉLETEDBEN, AHOL ÚGY ÉRZED, MEGÁLLÍTOD MAGADAT. DOLGOZD KI EGYENKÉNT, MILYEN CSELEKVÉSEKET KELL TENNED, HOGY MEGSZÜNTESD EZEKET A HATÁRAIDAT.

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!