“Lelki szemetesláda” helyett legyél igazi segítség

“LELKI SZEMETESLÁDA” HELYETT LEGYÉL IGAZI SEGÍTSÉG
avagy AKI BŐSÉGGEL AD, AZ BŐSÉGGEL KAP

Szeretnél Te is dúskálni bőséges beáramlásokban az életedben? Ez lehet pénz, segítség másoktól, egy ötlet, ami a következő munkád, feladatod megvalósításához szükséges stb. Tudtad, hogy ezt egy nagyon egyszerű, semmi pénzbe, csak némi időbe kerülő gyakorlattal tudatosan fel tudod pörgetni? Az neked sem új dolog, hogy ez az univerzum energia áramlásokból áll.

Ezek az áramlások ott vannak az életed minden részében, és te tudatosan képes vagy okozni őket. Ahhoz, hogy friss levegő áramolhasson a tüdődbe, először ki kell lélegezned a régit, azaz ki kell áramoltatnod. Észrevettem valamit az eddigi életutam során: amikor megrekedt az életem, a vállalkozásom, vagy a munkám egy bizonyos ponton, akkor úgy indult be újra, hogy adtam valakinek, vagy valakiknek segítséget.

Ezt el kezdtem tudatosan csinálni, és most már a sztenderd működésem az, hogyha megállást és stoppokat észlelek az életem bármely részén, akkor gyorsan megnézem, hogy melyik ismerősömet, barátomat hívom fel szívesen, és érdeklődök felőle. Megtudom, hogy mik a nehézségei, és segítek neki nézőpontokkal, illetve a személyes kapcsolataimmal, vagy akár fizikailag is, hogy ő megoldja a problémás területét. NEM ÉN OLDOM MEG HELYETTE, mert akkor ő elveszti a lehetőséget, hogy okká váljon, és az OK SZEREPTŐL erősebb mentális állapotba kerüljön, ettől pedig nőjön az önbizalma, önbecsülése. Ezt megteszem több személlyel is, egyszerűen csak önzetlen segítségként.

EZ A SEGÍTSÉG EGY KIÁRAMLÁS AMI RENGETEG BEÁRAMLÁST EREDMÉNYEZ, SOKSZOR OLYAN HELYRŐL AHONNAN NEM IS GONDOLTAM VOLNA. Tapasztaltál már Te is ilyet? Mit szólnál, ha ezt mostantól tudatossá tennéd?

GYAKORLAT:
LÉPJ KOMMUNIKÁCIÓBA A KÖRNYEZETEDBEN OLYAN SZEMÉLYEKKEL, AKIKET KEDVELSZ, ÉRDEKLŐDJ TŐLÜK, ÉS ADJ SEGÍTSÉGET – ne Te old meg! – A PROBLÉMÁIK MEGOLDÁSÁHOZ.
Ezt a gyakorlatot ezután be tudod építeni a működésedbe, és meglátod, rengeteg beáramlást tudsz létrehozni vele.Persze figyelj, hogy OLYAN SZEMÉLYEKET KERESS, AKIK HAJLANDÓAK MEGOLDANI A PROBLÉMÁIKAT, és ezért hajlandóak segítséget elfogadni és cselekedni. Különben csak egy “lelki szemetesláda” leszel, és hiába próbálsz segítséget adni. Mivel ezt nem fogadják el, ez egy újabb kudarcot okoz neked abban, amit már biztosan sokszor átéltél: hiába próbálsz megtenni bármit, hogy segíts, ezt megállítják, és ettől csak Te kerülsz rosszabb állapotba mentálisan, és ez rombol téged, nem pedig épít. Tehát gondold meg jól, kiket hívsz fel, hogy segíts nekik, mert a cél, hogy te is és a másik fél is sokkal jobban érezze magát ezután, ne pedig rosszabbul. Viszont az a pillanat, amikor elfogadják a segítségedet, és ezzel JOBBÁ

TUDOD TENNI MÁSOK ÉLETÉT, AZ MINDENT MEGÉR. Ezzel pedig segítesz magadnak új és pozitív beáramlásokat teremteni az életedben.

Jó beáramlás-kreálást kívánok Neked! Most is nagyon örülök, ha megírod nekem, mennyire segített neked ez a gyakorlat.

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!