Jó kapitány nélkül a hajódnak annyi

JÓ KAPITÁNY NÉLKÜL A HAJÓDNAK ANNYI avagy
ZŰRZAVAROS TENGEREN CSAK A PATKÁNYOK MENEKÜLNEK

Ezekben a viharos időkben két dolgot választhatsz: vagy felgyűröd az ingujjadat, és nekiállsz kb. 10-szeres erőbedobással és rengeteg plusz időbefektetéssel dolgozni a dolgaidon, vagy kivársz, megvárod, hogyan alakulnak a körülmények, és azok sorsára jutsz, akik csak szemlélik a dolgokat, és teljesen összeomlik körülöttük az élet. Tudom, hogy a helyzet most rendkívül bonyolult, de Neked kell kikormányozni belőle életed hajóját, és ehhez most 5-szörös, 10-szeres figyelem, önfegyelem és munka szükséges.

A jó hír az, hogy a kitartás, kemény munka, fegyelem nagyon is behozza a gyümölcsét. Nem mindig rögtön! De behozza. Persze nem elég csak őrült módon evezned a tengeren, mert stabil irány, cél nélkül belehalhatsz az igyekezetbe, úgy, hogy semmire sem jutottál.

MEG KELL PRECÍZEN TERVEZD AZ IRÁNYT, ÉS MEGSZERVEZNED A TEVÉKENYSÉGEIDET. Most még nagyobb odafigyeléssel, mint valaha. Ha azt gondolod, hogy enélkül győzhetsz, sajnos csalódni fogsz. Az ügyfeleimmel folyamatosan azon dolgozom, hogy minden lehetséges formában, és fórumon, hatalmas mennyiségben tegyék ismertté magukat, a termékeiket, szolgáltatásaikat kb. 5-szörös, 10-szeres mennyiségben!

EBBEN AZ UNIVERZUMBAN MINDIG A NAGY SZÁMOK TÖRVÉNYE ÉRVÉNYESÜL. Ez a siker záloga!Teljesen mindegy, milyen területről beszélünk, meg kell találnod minél több helyet, fórumot, lehetőséget, és tedd ismertté magadat, a márkádat, a termékedet, a szolgáltatásodat. NAGY MENNYISÉGBEN. Bizonyos tevékenységekben nem elég csak online! Szórólapozz, írj meg egy könyvet, hívd fel rendszeresen sokkal nagyobb gondoskodással az ügyfeleidet, üzletpartnereidet. Persze ugyanezt az 5-szörös, 10-szeres energia befektetést és figyelmet kell fordítsd NEM CSAK A MUNKÁDRA, CÉGEDRE, hanem magadra, a családodra, a barátaidra, a munkatársaidra. Mert bizony ők is viharos időket élnek át, és szükségük van egy stabil pontra. Csak úgy lehetsz nyertes, ha legyőzöd a zűrzavart, és segítesz másoknak is legyőzni azt.

GYAKORLAT: LISTÁZD FEL AZOKAT A TERÜLETEKET AZ ÉLETEDBEN, AHOL A DOLGOK MOST LABILISAK. Dolgozd ki, mennyivel kell megnövelned az energia- és időbefektetésedet, a figyelmedet és az önfegyelmedet ahhoz, hogy minél előbb fel tudd vinni azt a területet. Lehet, hogy sokkal nagyobb figyelmet kell szentelj a testi, szellemi javulásodra? A családodra, barátaidra? A munkádra? A környezetedre?  CSAK ÁLLJ NEKI ÉS CSINÁLD! Meglátod, javulni fognak hamarosan a dolgok.

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!