Hogy válj gőzmozdonnyá

Hogy válj “GŐZMOZDONNYÁ”, aki megállíthatatlanul húzza előre élete szerelvényét, avagy
+1 GYAKORLATI TIPP A STABILITÁSOD ÉS BIZTONSÁGOD FENNTARTÁSÁHOZ, ELÉRÉSÉHEZ.

Már itt a fény az alagút végén, folyamatosan szűnnek meg a korlátozások és a karantén. Lehet, hogy Te is úgy érzed, eljött az idő, hogy még jobban cselekvésbe lendülj. Mi lehet az az erő, amely a legjobban a segítségedre lehet ebben? Én azt tapasztalom, hogy a legütősebb mindig a céljaid rehabilitálása és megerősítése. NINCS ANNÁL NAGYOBB HAJTÓERŐ, MINT A KITŰZÖTT CÉLOK ELÉRÉSÉHEZ KÖTŐDŐ VÁGY.  Ez tesz téged egy “gőzmozdony” erőgéppé, amely feltartózhatatlanul megy előre, és sokkal könnyebben mozgatja azt a “szerelvényt”, amelyet az éltbeli súlyok alkotnak. Ugye Te is tapasztaltad már azt az energiát, amelyet egy feléledt, megerősödött cél képes okozni?

Ehhez most egy egyszerű gyakorlatot ajánlok.
+ 1 TIPP: “POROLD LE” ÉS ERŐSÍTSD MEG A CÉLJAIDAT.

1. Végy elő egy fehér lapot (számítógépet, laptopot, tábla gépet stb.) és listázd fel azokat a célokat, amelyeket régóta vagy rövid ideje el akarsz érni. Lehet hogy találsz 1-2 “megporosodott” célt, amelyek még mindig lázba tudnak hozni? Kérlek, csak azokat írd fel a listára, amelyek most is értékesek számodra, és úgy gondolod róluk, hogy megérik energiát fektetni beléjük, ÉS LEGFŐKÉPPEN OLYAN CÉLOK, AMELYEK ELŐRE VISZIK AZ ÉLETED LEGTÖBB RÉSZÉT. Nagyon fontos, hogy NE ÉRTÉKELD LE MAGAD ÉS A CÉLOD azért, mert úgy tűnik, hogy szinte lehetetlen elérni számodra. Ha az egy értékes cél, írd le. Ezek lehetnek bármennyire kicsinek vagy jelentéktelennek tűnők, akkor is írd le őket. (pl. megtanulni lovagolni, eljutni egy híres múzeumi kiállításra stb.)

2. Most csinálj kategóriákat, amelybe besorolod a céljaidat az életed minden részére: Milyen céljaid vannak magaddal kapcsolatban? (pl. egészségeddel, testeddel, stb.) Milyen céljaid vannak a családoddal, gyerekeiddel kapcsolatban? A munkád, vállakozásod, sport klubod stb. kapcsolatban? Vannak-e olyan céljad, amik globális jellegűek? (pl esőerdők megmentése stb.) Célok, amik az élő környezeteddel kapcsolatosak? (pl. egy kert építése, vagy szeretnél egy házi állatot) Milyen céljaid vannak a téged körül vevő fizikai dolgaidat illetően? (pl akarsz egy új robogót stb.) Milyen céljaid vannak a saját szellemi fejlődésedet illetően? (pl meg akarsz csinálni egy Életcél konzultációs programot és jól beindítani vele az életed).

3. Amikor ezeket redszerezted, válassz ki egyet-egyet minden csoportból, amit úgy érzed, a leggyorsabb idő alatt meg tudsz valósítani. KEZD A LEGGYORSABBAL ÉS CSINÁLD MEG MOST. (A jövő héten érj el még legalább 2-3 célt.)

4. Most minden cél-csoportban dátumozd be a célokat, hogy innentől nézve az év hányadik hetében éred el a bizonyos céljaidat. Vagy melyik évben, ha az olyan nagy volumenű.
5. CSINÁLD TOVÁBB ADDIG, AMIG ELÉRED AZ ÖSSZES CÉLODAT.

FIGYELEM: lehet, hogy közben lesznek fizikai vagy mentális reakcióid, és nehéznek érezheted a gyakorlat végzését, de ezek azért vannak, mert sok figyelmed van ezeken az eltervezett, de meg nem valósult célokon. Viszont ez a RENGETEG  FIGYELEM – AMI EGYBEN RENGETEG ENERGIA IS – FELSZABADUL, és segít neked a céljaid megvalósulásában.
Kívánok neked sok örömet ebben!
Most is nagyon örülök, ha megírod a gyakorlattal kapcsolatos tapasztalataidat.

Ha Te most úgy gondolod, hogy szeretnéd tejesen profi módon megtalálni a TE VALÓDI BELSŐ HAJTŐERŐDET, MOTIVÁCIÓDAT, KÜLDETÉSEDET IS, HOGY KI TUDJ TŰZNI ÚJABB CÉLOKAT, ÉS MEGTALÁLD AZ ESZKÖZT, AMI ELVISZ A CÉLJAIDHOZ, KERESS BÁTRAN, ÉN SEGÍTEK.

Barátsággal,
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!