Extra gondoskodás

EXTRA GONDOSKODÁS NÉLKÜL FELKOPIK AZ ÁLLAD avagy
A SIKERES TÚLÉLÉSED KULCSA OTT VAN A ZSEBEDBEN!

Mit tudsz tenni ebben az őrült világban, hogy fenntartsd a sikered? Van-e módja, hogy ne csak fennmaradj, hanem terjeszkedj is? Az emberek sajnos egyre nagyobb bizonytalanságban vannak a jelenlegi környezetünkben. A kérdés nem az, hogy ez Rád kihatással van-e, hanem az, hogy Te erre hogyan reagálsz? Visszahúzódsz, vagy elébe mész a dolgoknak, és olyan hatást fejtesz ki, amivel eléred, hogy ŐK AKARJANAK A TE KÖRNYEZETEDBEN MARADNI. Mint ügyfél, mint partner, vagy mint társ és barát. Amit tehetsz, hogy most rendkívüli mértékben megnöveled a kommunikációdat és gondoskodásodat feléjük!

Gondolj csak bele, Te hogy reagálnál, ha kapnál másoktól EXTRA FIGYELMET, EXTRA SEGÍTSÉGET, EXTRA ÉRDEKLŐDÉST, EXTRA GONDOSKODÁST? Amikor azt éreznéd, hogy tényleg FONTOS VAGY! Mint ügyfél, mint partner, mint barát, és mint társ. Gondolom Te is jobban ragaszkodnál ahhoz, akitől ezt kapod, mint bárki máshoz. A stabilitásod és terjeszkedésed igazi titka, hogy ebben az őrült világban sokszorosára megnöveled a segítségedet mások felé. Meglátod, nem lesz hiány a megtérülésben! Gyorsan fognak jönni az eredmények, ha ezt tiszta szándékkal teszed, nem padig csak számításból. Mert a másik úgy is megérzi. Az igazán hatalmas “durranás” pedig akkor jön majd, amikor vége lesz ennek a zűrzavaros helyzetnek, és te egy bombabiztos pozícióból indulsz majd. Ráadásul, mivel rengeteget “vetettél”, ezért rengeteget fogsz “aratni”!

GYAKORLAT: VEDD FEL MINÉL TÖBB, SZÁMODRA FONTOS SZEMÉLLYEL (ügyfelek, partnerek, barátok, társad) A KAPCSOLATOT, ÉS ADJ NEKIK MINÉL TÖBB TISZTA SZÁNDÉKÚ GONDOSKODÁST. Kíváncsian, várom, hogy mi fog történni a környezetedben, ha ezt megteszed! Egy biztos: valószínűleg ALIG TUDOD MAJD “LEVAKARNI MAGADRÓL” AZ EMBEREKET.
Sok örömet kívánok hozzá!

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!