Egy jó edző

EGY JÓ EDZŐ NEM VÁLTOZTAT A GYŐZTES FELÁLLÁSON avagy
SIKERES, BEVÁLT DOLGOKAT TILOS MEGVÁLTOZTATNOD

Először is szeretném leszögezni, hogy nem szándékom cukkolni Téged! Tudom, hogy most Neked sem könnyű. Ha másért nem, azért, mert a környezetedben élők tuti, hogy többségében nem viselik jól ezt a kialakult zűrzavart. DE! Muszáj azon dolgoznod, hogy – a Te és az életed többi szereplője érdekében – UTAT és REMÉNYT MUTASS magadnak, a családodnak, barátaidnak, munkatársaidnak, alkalmazottaidnak.

Ez kemény kihívás és nagyon nagy felelősség! Hidd el, tudom, mert ebben segítem nap mint nap az ügyfeleimet. Csak egy dolgon múlik a stabilitásod és a sikered: a FEGYELMEZETT, MEGTERVEZETT CSELEKVÉSEN. És azon, hogy használod-e azokat az eszközöket, amelyek téged stabillá és sikeressé tehetnek. Akkor is, ha kényelmetlen. Akkor is, ha többlet költségbe kerül. Ezek az eszközök lehet, hogy egyszerűek. Pl. önképzés, amivel növeled a szakértelmedet az életben. Pl. egy jól kidolgozott napirend. Lehet ez az eszköz pl. egy Tanácsadó, akivel hatékonyan tudsz együtt dolgozni a céljaidon, és így erős csapatként tudsz kezelni vele minden helyzetet, ami az utadba állna.

Van egy nagyon fontos mondás a sportban: SIKERES FELÁLLÁSON és SIKERES CSAPATON NEM VÁLTOZTATUNK! Lehet, hogy többe kerül, de ha meghozza a befektetett pénzt és energiát, akkor csak valami tudat alatti, rossz késztetés, vagy romboló szándék ösztönözhet arra, hogy ezt megváltoztassuk. Az ÉLETBEN VALÓ ELŐRE HALADÁS AZON MÚLIK, HOGY HAJLANDÓ VAGY-E BEFEKTETNI A SIKEREDBE ÉS A BOLDOGSÁGODBA! Befektetni pénzt, energiát, időt. Valamint HAJLANDÓ VAGY-E TOVÁBB CSINÁLNI A SIKERES, BEVÁLT DOLGOKAT? Ezeket használva előre tudsz tekinteni, és a jövőt teremteni.

GYAKORLAT: LISTÁZD FEL AZOKAT AZ ESZKÖZÖKET, SZOKÁSOKAT, SZEMÉLYEKET, amelyek vagy akik segítenek Téged stabilan maradni, és segítenek egy boldog, sikeres jövöt felépíteni. Ezután csak egyszerűen HASZNÁLD EZEKET, hogy hatékonyabban működhess az életedben.
LÉGY JÓ CSAPATKAPITÁNY, és NE VÁLTOZTASD MEG A GYŐZTES FELÁLLÁST ÉS A SIKERES CSAPATOT!

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!