Cselekvés nélkül kinyírod az álmaidat

CSELEKVÉS NÉLKÜL KINYÍROD AZ ÁLMAIDAT! avagy
HA SIKERT AKARSZ, NE LÉGY REST KIDOLGOZNI A CÉLJAIDAT!

Hogy indultál neki az új évnek? Csak beleugrottál a mély vízbe, és lesz, ami lesz, vagy gondoskodtál róla és meg is tervezted, hogyan jutsz ki belőle? Mostanában a körülmények nem igazán támogatóak, hogy finoman fogalmazzak. De partra tudsz érni a mély vízből, ha kitűzöd az utadat, és kidolgozod a céljaidat. Ezek a célok, mint stabil pontok, adják meg neked a haladásod irányát és biztonságát. Ha már eljutottál addig – mert enélkül hova is indulnál!? – hogy megálmodtad a számodra tökéletes képet, ami 2021. december 31.-én neked boldogságot, büszkeséget és elégedettséget okoz az életed összes részében, akkor itt az ideje segíteni magadon azzal, hogy kitűzöd és kidolgozod a céljaidat, amik elvezetnek téged oda.

Hidd el, NEM KELL JOBB MUNÍCIÓ A CSELEKVÉSHEZ, MINT A SAJÁT KIDOLGOZOTT CÉLJAID! Lehet, hogy rengeteg nehézséget látsz? Akkor tudd, hogy jó az irány, mert bizony a nagy célokhoz nagy akadályok tartoznak. Te pedig, ugye, nem akarsz jelentéktelen, pici játszmákat játszani? HA KEVÉS A CÉLOD, KEVÉS A MUNÍCIÓD! Ezért ne fukarkodj, merj bőséggel teremteni! Közben pedig, ahogy haladsz, meglátod, hogy egyre nagyobb kedvet kapsz még többet kitalálni és megvalósítani. Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy nem vagy rest megcsinálni a tervezést. Mert, ugye nem akarsz a saját ellenséged lenni? Hozz létre ezzel olyan évet, amire örökre büszke leszel!

GYAKORLAT: A KIDOLGOZOTT 2021.december 31.-i IDEÁLIS KÉPEDHEZ TŰZD KI ÉS DOLGOZD KI A CÉLJAIDAT, lebontva, lépésről lépésre, az életed összes részére. Ne csak álmodozz, hanem cselekedj is! Meglátod, minden lépését imádni fogod.
Kívánok neked egy izgalmas, örömteli tervezést!

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!