Csak padlógázzal tudsz győzni

CSAK PADLÓGÁZZAL TUDSZ GYŐZNI avagy
AMIKOR A TÖBBIEK FÉKEZNEK, TE AKKOR IS NYOMJAD A GÁZT!

Ezek a kemény idők kemény játszmákat hoznak, és csak a kemények maradnak talpon. Mondhatnád azt, hogy ez az evolúció törvénye, de én szeretek nem egyetérteni azokkal a törvényszerűségekkel, amelyek azt sugallják, hogy bele kell egyeznünk abba, amit a “sors” ad. Biztosan ismersz olyanokat, akik ebben a mostani vírus helyzetben áldozattá válnak, leblokkolnak, és egyre rosszabb állapotba kerülnek, mert elveszítik azt az örömöt és boldogságot, amit a céljaik teremtése adna? Te hogy reagálsz a mostani helyzetre? Ugye összeszorítod a fogaidat, és küzdesz magadért, és azokért az emberekért, akik számítanak Rád!?

Valójában CSAK AZ SZÁMÍT, HOGY TE MIT DÖNTESZ EL: győztesen vagy áldozatként jössz ki ebből a zűrzavarból. Lehet, hogy olyan iparágban dolgozol, ami sokszorosan hátrányos? Akkor tényleg itt az ideje, hogy változtass! Ha pedig stabil vagy, mert az ágazatra, amit csinálsz, nincs hatással ez az őrült helyzet, akkor itt az ideje még nagyobbat álmodnod és azt megvalósítanod.
EZ AZ UNIVERZUM LEGYŐZI A BIZONYTALANOKAT, DE MEGHAJOL AZ ERŐSEK ELŐTT!

A győzelemhez padlógáz kell, és furcsa mód most van itt az ideje a teljes padlógáznak. Ha most belehúzol, talpon maradsz. Ha pedig már eleve stabil vagy, akkor behozhatatlan előnyre tehetsz szert, ami a rend helyreálltával hosszútávú bőséget okozhat neked, a családodnak, és azoknak, akikre hatással vagy.

NE MÁSOKRA SZÁMÍTS, TE TEDD MEG A SZÜKSÉGES LÉPÉSEKET. Végül is neked kell majd elszámolnod saját magad előtt, hogy megtettél-e mindent, felvállaltad-e felelősséget magadért és másokért. A győzelem pedig büszkévé és magabiztossá tesz.
Élvezd ki az ízét!

GYAKORLAT:
1. HA BAJBAN VAGY, MERT A TEVÉKENYSÉGED VESZÉLYBE KERÜLT A VÍRUSHELYZET MIATT, AKKOR TARTS VIZSGÁLATOT, ÉS LISTÁZD FEL AZOKAT A TERÜLETEKET, amikre át tudod alakítani az eddigi tevékenységedet, vagy amiket szívesen csinálsz, amikben jó vagy. Jelölj meg 2-3 lehetőséget, elemezd ki, és DÖNTSD EL, MELYIKET CSINÁLOD, ÉS CSINÁLD!

2. HA STABIL VAGY, ÉS JÓL MENNEK A DOLGAID, AKKOR VIZSGÁLD MEG ÉS LISTÁZD FEL azokat a területeket, tevékenységeket, amikkel kiegészítheted a jelenlegi területedet. Jelölj meg 2-3 lehetőséget, elemezd ki, és DÖNTSD EL, MELYIKKEL TUDSZ MÉG ERŐSEBBÉ VÁLNI, ÉS CSINÁLD!

Sok kitartást és győztes játszmákat kívánok neked!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!