Állj ki magadért

VAGY KIÁLLSZ MAGADÉRT, VAGY ÖRÖK VESZTES MARADSZ avagy
A LEGNAGYOBB BŰN, HA FELADOD ÖNMAGADAT!

Előfordult már Veled is, hogy lebeszéltek egy ötleted megvalósításáról, így ellopták az álmodat, célodat, amire régóta vágytál? Sajnos ezzel együtt elloptak az Önbecsülésedből, a saját magadba vetett Hitedből, és az Életedből is egy darabkát.

A héten felhívott egy kedves úr, aki 5 éve dédelget egy zseniális álmot, ami egy olyan számítógépes program, ami rengeteg embernek segítene, és fantasztikus üzleti lehetőség is lenne. A termék kész, az úr szenvedéllyel hisz benne, és már talált befektetőt is, aki az ötletet pénzzel támogatná, egy kitétellel: kell egy elindult, működő vállalkozás, egy csapat is, ahhoz, hogy befektesse a pénzét. Így kerültem képbe, egy barátom ajánlott neki, mert tudja, hogy személyre szabott cégelindításban és felépítésben rengeteg sikert és eredményt értem már el.

Az úr nagyon lelkesen elmondta, hogy megnézte a weboldalam, és neki rám van szüksége, mert egyedül nem tudja megvalósítani ezt a célját, és így Profival akar dolgozni . Szeretné hamarosan lecserélni a munkahelyét, és 6 hónap múlva a saját cégét akarja kreálni saját munkatársakkal. Mindenben megegyeztünk, ő nagyon boldog volt, azonnal akarta kezdeni a munkát, és kitűztük az első napot, amikor közösen dolgozunk.

Másnap kaptam tőle egy üzenetet, hogy átbeszélte a feleségével, és mégsem vág bele most, mert “a körülmények most nem alkalmasak”………….

Ez az úr most veszített el az Önbesüléséből és a magába vetett Hitéből egy jó nagy darabot. Most lopták el az Élete egy jelentős részét. Ő pedig hagyta ezt megtörténni egy olyan szakterületen, ahol ö otthon van, a párja pedig kicsit sem profi.

Ezzel a történettel csak azt akarom javasolni Neked, hogy tisztázd le magaddal, mely dolgok azok, amikért hajlandó vagy TELJES FELELŐSSÉGET VÁLLALNI.
TÉNYLEGESEN FELVÁLLALNI A TELJES  DÖNTÉSI FELELŐSSÉGET, ÉS MEGŐRIZNI A SAJÁT INTEGRITÁSODAT.
Ezt pedig kitisztázni azokkal az emberekkel, akik az Életed részei, és fontos, hogy ezt megértsék.

GYAKORLAT: LISTÁZD FEL AZOKAT AZ ÉPÍTŐ CÉLJAIDAT, AMIKET AZÉRT ADTÁL FEL, MERT VALAKI A KÖRNYEZETEDBEN – aki ráadásul nem is szakértő – LEBESZÉLT RÓLA!
Valósítsd meg azokat, amik iránt most is erős vágyad van, hogy létrehozd!

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!