A te életed a te kirakós játékod

A TE ÉLETED A TE KIRAKÓS JÁTÉKOD avagy
RAJTAD MÚLIK, MILYEN KÉP JÖN KI BELŐLE!
Vannak néha olyan pillanataid, amikor megakadsz, és nem vagy biztos, vajon jól fognak-e alakulni a dolgaid? Előfordul, hogy gondolkodsz azon, hogy jó darabot választottál-e életed “kirakós játékában” következő lépésként? Nem csodálom, ha ilyen sok bizonytalan tényező hatására, amely manapság jön a környezetből, néha nem vagy teljesen magabiztos a dolgodban!

Mit tehetsz ilyenkor?

A legjobb megoldás egy kirakós játékban, hogy megnézed a teljes képet. Sőt, addig valójában el sem kezded játszani, amíg nem láttad a képet, aminek a végén ki kell jönnie. Ekkor tudod hatékonyan (gyorsan, kevesebb idő alatt) létrehozni a végeredményt.

Nincs ez másképp a mindennapi életben sem. Ahhoz, hogy létrehozz egy pozitív, ragyogó végeredményt, amivel boldog, elégedett és büszke vagy, először látnod kell azt, amit el akarsz érni! Ez a feltétele, hogy ténylegesen az a kép szülessen meg, ami a te képed, és ne az, ami attól függ, milyen darabokat dobnak neked oda a körülmények.

A megoldás az lehet, hogy először játssz el a képzeleteddel, álmodd és tervezd meg azt a helyzetet, képet, aminek az elérésére törekszel az életben, és amitől boldog és elégedett tudsz lenni. Tedd meg ezt hetente, vagy hetente többször is, képzeld el, teremtsd meg magadnak. Mint egy gyerek, aki akár naponta is képes elképzelni, és gondolatban megtervezni a saját valóságát. Ha van hozzá affinitásod, rajzold le, vagy fesd meg. De semmiképp ne tedd azt, hogy nem készítesz hozzá egy tervet leírva, mert ez kell legyen a kreálás következő része. Aztán pedig cselekedj, és valósítsd meg!

GYAKORLAT: MENJ KI EGY NYUGODT HELYRE, AHOL SOK TÉR ÁLL A RENDELKEZÉSEDRE, ÉS KÉPZELD EL, TEREMTSD MEG GONDOLATBAN AZT A KÉPET, HELYZETET, AMIT AZ ÉLETED BÁRMELY RÉSZÉBEN EL AKARSZ ÉRNI.
Csináld meg ezt a kreálást, elképzelést akár hetente. Tervezd meg leírva, hogyan rakod ki életed képét, azaz hogy éred el ezt a célt, és hozd létre!
A csodák várnak rád, mert Te létrehozod őket!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!