A sikerhez ne várj szuperhősre!

A SIKERHEZ NE VÁRJ SZUPERHŐSRE – MERT AZ TE VAGY!!!
avagy AZ ÉLET DZSUNGELÉBEN SENKI NEM FOG HELYETTED TÚLÉLNI

Sokat hallom, hogy “az élet egy szövevényes, veszélyes dzsungel.” Ez így igaz. Abban az esetben, ha elfogadod igaznak. Van, aki nem fogadja ezt el.
Neki is igaza van. A kettő között egyetlen különbség van: a DÖNTÉS.

Te hogy döntöttél erről?
De bármikor jogod van egy dologgal kapcsolatban új döntést hozni. Elérsz egy célodat vagy sem: ez csak döntés és cselekvés kérdése. Nem árt, ha eldöntöd, hogy TE VAGY A SAJÁT ÉLETED SZUPERHŐSE, mert más úgysem lesz az helyetted. Egy Szuperhős pedig sosem adja fel az igaz célokat. Ehhez persze szükség van egy jó adag bátorságra. Meg kitartásra. Meg arra, hogy ne csak erőt használj, hanem okos eszközöket is. Ezek sokszor nagyon egyszerű eszközök. Azt veszem észre, hogy sokan azért nem használják ezeket, mert túl kézenfekvőek. Túl egyszerűek. Eleget hallhattad ezt a közhelyet:  “Az élet túl bonyolult.”

Akkor ebből adódóan a megoldásoknak is bonyolultnak és szövevényesnek kell lenniük? Aligha. Léteznek nagyon egyszerű, de rendkívül hatékony eszközök a problémák kezelésére. Korábbi cikkeimben írtam le párat. Sokan jeleztek vissza, hogy varázslatosan működnek. Vannak, akik ki sem próbálták, mert túl egyszerűnek tűnnek. Ez is csak egy döntés kérdése. Nekik ez az igaz. Egy biztos: a saját életed NEKED KELL MAGADÉRT SIKERRE VINNED. Ez a legkevesebb, amit megtehetsz magadért. Ehhez van pár egyszerű, működőképes eszköz. Ha van kedved, nézd át a korábbi cikkeimet, és használd őket. Csak aztán döntsd el, hogy Neked működik-e? Hogy mondanál véleményt egy olyan ételről, amit sosem kóstoltál?
Aztán élvezd a “győzelem ízét”, amikor sikerre vitted a céljaidat. Megérdemled.

Mert Te máshogy döntöttél 

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!