A siker

A SIKERÉRT VAGY MEGFIZETSZ, VAGY FELEJTSD EL avagy
NEM ELÉG CSAK ELÉRNI, FENN IS KELL TARTANI!

Te megfizetted már a sikered árát? Ha igen, valószínűleg már élvezed, és tudod, hogy nincsen olcsó siker. Valahol elkéri mindenkitől a megfelelő fizetséget. Vannak, akik éveket tanulnak egy területen, hogy ezzel fizessék meg. Vannak, akik elmennek külföldre éveket dolgozni, itt hagyva családot, barátokat, így adva meg az árát. Vannak, akik egy területen ledolgoznak hosszú éveket, így szerzik meg a tudást és tapasztalatot, hogy aztán egy adódó új lehetőséget kihasználva “hirtelen” felmenjenek a csúcsra. De mit ér, az egész, ha ez nincs folyamatosan, HOSSZÚ TÁVON fenntartva? Csak egy újabb csalódás és kudarcélmény lenne számodra.

NEM ELÉG CSAK NAGYBAN GONDOLKODNOD, A NAGY DOLGOKAT KEZELNI ÉS KONTROLLÁLNI IS KELL TUDNOD. Ehhez pedig további befektetett energiára, időre lesz szükséged. Valamint olyan eszközökre, amikkel az egészet jól meg tudod szervezni, rendszerezni és irányítani.

Sokszor találkozom mostanában azzal az elgondolással, hogy a sikernek azonnal meg kell történnie. Ez persze előfordulhat, de csak akkor, ha ezt megelőzte egy korábbi kemény munka és tanulás azon a területen. Amikor egy terület meg van alapozva, akkor repülhetsz fel a csillagokig. De az alapozást sosem hagyhatod ki! Persze megtörténik, hogy ügyesen, odaadóan, és sok időt, energiát beletéve hirtelen nagyon beindulnak a dolgaid. Ez főleg akkor van, amikor azt a célt valósítod meg, ami neked boldogságot okoz. Ha így van, csak tarts ki, és közben vezesd be lépésről lépésre a megalapozást a tevékenységeidbe.
Ne feledd: TORONYHÁZAT CSAK SZILÁRD, STABIL ALAPRA LEHET ÉPÍTENI.

GYAKORLAT: KERESS RÁ SIKERES VÁLLALKOZÁSOKRA ÉS SIKERES EMBEREKRE A NETEN, (legalább 5-öt vizsgálj meg) ÉS OLVASD EL A TÖRTÉNETÜKET. Tudd meg, hogy milyen életútjuk volt az alapítóknak, és mennyi idő alatt lett stabil a sikerük, a cégük.

Aztán adj bele mindent, alapozd meg jól, és teremtsd kemény munkával és nagy motiváltsággal a saját hosszútávú, stabil sikeredet és a céljaidat.

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!