A múlt árnyait cipelve nem érsz el sikert

A MÚLT ÁRNYAIT CIPELVE NEM ÉRSZ EL SIKERT avagy
100 KILÓS TEHERREL NEHEZEN ÉRSZ FEL A HEGYTETŐRE – HA FELÉRSZ!

Jobb, ha lerakod a múltbeli terheidet, amikor elindulsz új célok, új álmok megvalósítása felé! Sokan itt véreznek el. Nem veszik észre, hogy ezek a terhek sokkal erősebb akadályok a céljaik megvalósításában, mint azok a problémák, amiket akkor kapnak, amikor új célokat tűznek ki és elkezdik teremteni ezeket. Történt már veled olyan, hogy lelkesen elkezdtél haladni új tervek megvalósítása felé, de a kezeletlen, lezáratlan problémáid folyamatos nyomást gyakoroltak rád a jelenben? Ezek vitték el a figyelmedet, erődet, és nem maradt elég energiád, türelmed, hogy az új célokat teremtsd? Talán fel is adtál már ez miatt álmokat?

NEM VELED VOLT A BAJ! A kezeletlen problémák okozták ezt! Sok személynek segítek, és a sikerük fő gátja az lenne, ha nem kezelnék ezeket a múltbeli problémákat. Persze ez sok munkát és BŐSÉGES CSELEKVÉST igényel. Egyidejűleg kezelni a múltat és a jelent, ez kemény, de nagyon megéri. Amikor ez sikerrel jár, HIDD EL, ÚJJÁSZÜLETSZ! Megerősödsz! Ez fogja csak igazán REHABILITÁLNI az ÖNBIZALMADAT! Részt vehetsz bármilyen tanácsadáson, szemináriumon, önfejlesztésen, sajnos ezek csak akkor segítenek neked, ha SZEMBENÉZEL a múlt kezeletlen problémáival és KEZELED ŐKET. Le kell raknod kilónként a 100 kilós terhedet, ha meg akarod mászni életed hegyét, és célba akarsz érni, fel a hegytetőre.

Ha nem teszed, könnyen rámehet az egészséged, a családod és persze az önbecsülésed, amikor feladod a céljaidat ez miatt.

GYAKORLAT: HA VAN OLYAN MÚLTBELI LEZÁRATLAN PROBLÉMÁD vagy PROBLÉMÁID, AMIVEL EDDIG NEM NÉZTÉL SZEMBE, AKKOR VEDD ELŐ ÉS KEZELD! Írd le, és nézz szembe vele. Majd írj le egy tervet – lebontva lépések sorozatára – hogyan kezdesz neki a kezelésének, ÉS CSINÁLD! Ha kell, kérj segítséget. Nem Te vagy az első, aki ezt teszi (de figyelj oda, hogy csak magas érzelmi tónusú és sikeres embertől kérj segítséget, mert különben pórul járhatsz). Zárd le, készre kezelve ezeket a problémákat. Biztos, hogy bőséges cselekvést fognak igényelni. De ezzel új belső energiákat, erőt nyersz, hogy most már a jelenleg elérendő céljaidat teremthesd.

Kívánok neked jó “múlt zárást”. Örülök, ha megosztod velem, milyen tapasztalataid lettek ebből a gyakorlatból.

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!