5 gyakorlati tipp – 2. rész

2.rész

5 GYAKORLATI TIPP, HOGYAN NÖVELD A SAJÁT STABILITÁSODAT, HOGYAN CSÖKKENTSD A BIZONYTALANSÁGOT ÉS A ZŰRZAVART?
A lehető legjobb immunrendszer erősítő – ami a vitaminokkal együtt – képes téged egészségben tartani, az a Te szellemi egészséged és stabilitásod. Ha ez rendben van. akkor védett vagy a környezet ártalmaival és az élet káros hatásaival szemben. Hogy ezt elérd, tenned kell a gyakorlatban is a stabilitásodért. El kell kezdened rendet tenni a gondolataid között, hogy a figyelmed ne összevissza legyen, hanem egy mederben folyjon. Ez segít magasabb stabilitást elérned szellemileg, és FELSZABADÍT RENGETEG FIGYELMET ÉS ENERGIÁT AZ ÉLETED KREÁLÁSÁHOZ. Bízom benne, hogy a két nappal ezelőtti 1. tippet gyakorlod, és segít a mindennapjaidban.

2. GYAKORLATI TIPP: ÍRD ÖSSZE ÉS RENDSZEREZD AZ ÖSSZES ELVÉGZENDŐ FELADATOD

El sem tudod képzelni, hogy mekkora energia felszabadulást jelent önmagában az a dolog, ha leírod és a fizikai univerzumban rendszerezve látod az ÖSSZES MOST VAGY A JÖVŐBEN ELVÉGZENDŐ, ILLETVE FÉLBEN MARADT FELADATODAT. Ez egy nagyon egyszerű gyakorlat:
Vegyél elő egy papírt vagy a számító gépedet (laptop, táblagép) és nyiss egy tiszta lapot
Kezdj el felírni minden egyes olyan feladatodat, amit el kell végezned, vagy már elkezdted, de még nincs TELJESEN kész.

Nézd meg ezeket a dolgokat saját magaddal kapcsolatban (pl. egy szeminárium megnézése, önfejlesztés, elvégzendő lecke, elolvasandó könyv, megvásárolandó ruha, hajfestés vagy lejárt okmányok stb.), bármi, amit meg szeretnél csinálni, meg kell csinálnod, vagy már el kezdted megcsinálni, de még nincs kész. MINDENT, akkor is ha az lényegtelen, kis dolognak tűnik, de ha előjön, akkor igenis van rajta figyelmed.

Írj fel ugyanígy a családod, párkapcsolatod területén MINDENT, amin figyelmed van.

MINDENT ami a munkáddal, vállalkozásoddal kapcsolatos (munkatársakkal, ügyfelekkel, partnerekkel stb.). Ha tagja vagy bármilyen egyesületnek vagy csoportnak (klub, kórus stb.), azt is. Írd össze, ha van gondolatod olyan tevékenységen, ami adományozás, mások segítése stb., azt is.

MINDENT, ami az élő környezettel kapcsolatos elvégzendő vagy be nem fejezett feladatod (házi állat, szoba növények, kert stb.) Í

Mindent, ami a téged körül vevő fizikai tárgyaiddal kapcsolatos elvégzendő vagy félben hagyott feladat (pl autó javítás, ház renováció).

Ezeket a legjobb, ha külön papírra, külön oldalakra írod, hogy csoportonként átlásd. Lehet, hogy ez nem megy könnyen. Lehet, hogy ez erőfeszítéssel jár, amikor csinálod. Ez azért van, mert rengeteg figyelmed tud rögzülni ezeken a dolgokon, és ez erős megterhelést jelent szellemileg, akkor is, ha nem gondolnád.

Ha hatékonyan csinálod, akkor könnyen lehet, hogy akár TÖBB SZÁZ OLYAN FELADATON VAN A FIGYELMED, AMI RENGETEG ENERGIÁDAT LEKÖTI.
Ezeket mind le kell írnod.

Most következik az, hogy ezeket rendszerezd mindegyik csoportnál:
a). most, a karantén és kijárási korlátozás ellenére is elvégezhető
b). csak a karantén és kijárási korlátozás után végezhető el

Most JELÖLD MEG, hogy azok közül a feladatok közül, amit el tudsz végezni és az a). pontban vannak, melyik feladatok a legsürgetőbbek és a legfontosabbak.
MOST PEDIG CSELEKEDJ: ezek közül melyik az az egy, amelyiket tudod és akarod MOST RÖGTÖN TELJESEN KÉSZRE CSINÁLNI? Megvan? AKKOR AZT CSINÁLD KÉSZRE. Lehet, hogy ez csak annyiból áll, hogy felhívod egy barátodat vagy barátnődet, akit elfelejtettél a születés napján megköszönteni. Lehet, hogy egy doboz vitamint kell venned, mert holnap elfogy. CSAK CSINÁLD MEG. Azután pedig EGYMÁS UTÁN, SORBAN legalább 3 feladatot csinálj készre MOST. Meglátod, hogy amint összeírtad a feladataidat, és elkezdted kezelni őket, fel fogsz jönni egy magasabb érzelmi állapotba, és visszanyersz energiákat a tényleges cselekvéshez és okozáshoz. Most már csak annyit kell tenned, hogy napról napra kezelj legalább 3-5 feladatot, és meglátod, sokkal stabilabb leszel szellemileg és fizikálisan is. Egyre jobban fogod érezni magad. PERSZE, NE FELEDD NAPONTA AZ ÚJABB  ELŐBUKKANÓ FELADATAIDAT IS RENDSZEREZVE FELÍRNI A LISTÁKRA.

És persze alkalmazd NAPONTA az 1. Tippet is.
Örülök, ha ismét megosztod velem, hogy mennyire volt számodra hasznos ez a gyakorlat.
Sok energia felszabadulást kívánok neked!

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!