5 gyakorlati tipp – 4. rész

4. rész

Hogyan “VARÁZSOLJ” jó dolgokat magadnak avagy
5 GYAKORLATI TIPP, HOGYAN NÖVELD A SAJÁT STABILITÁSODAT, HOGYAN CSÖKKENTSD A BIZONYTALANSÁGOT ÉS A ZŰRZAVART?

Láttál már olyat, hogy valaki bizonytalanságban és zűrzavarban volt, és ez miatt szinte “megállt vele az élet”. El kezdett ragaszkodni a dolgaihoz, pénzéhez? Ez azért van, mert a bizonytalanság kivált egy reakciót: meg kell őriznünk a dolgainkat, a pénzünket, mert ki tudja, mikor tudunk újra szert tenni rá. A személy fél elengedni dolgokat, nehogy vesztesége legyen. Ezzel a személy meg is állítja a normális áramlásokat az életében, és lecsökkenti a cselekvését, okozóságát, hiszen megállítja a dolgokat, rögzülten ragaszkodik hozzájuk. Így megszegi az élet alapvető törvényét: ki kell lélegeznünk ahhoz, hogy legyen hely a friss levegőnek, amit be kell lélegeznünk ahhoz, hogy működjön a testünk és szervezetünk. Ugyan ez a törvény igaz az élet minden területére: ki kell áramoltatnunk ahhoz, hogy kaphassunk beáramlást. Például ahhoz, hogy  vehess dolgokat, ki kell áramoltatnod rá a pénzed, csak utána kapod meg azt a dolgot beáramlásként. Vagy ki kell áramoltatnod nagyon sok promóciót, reklámot ahhoz, hogy az emberek figyelmét bevonzd, így ők befizessenek és megvegyék a termékeidet, szolgáltatásodat.

Ez így működik a jó dolgokkal is az életben: a régit ki kell dobni, hogy helyet adj és vákuumot hozz létre ahhoz, hogy megkaphass új, jó dolgokat. A bőség elérésének az alapja minden területen az életedben : csinálj folyamatosan bőséges kiáramlást. (Így van ez a feleségeddel, férjeddel, gyerekeiddel kapcsolatban is.) Tapasztaltad már, ha Te bőséges pozitív kommunikációt, érdeklődést, áramoltatsz feléjük, ez milyen bőséges szeretetet hoz neked vissza?

4. TIPP: DOBÁLD KI A SZÜKSÉGTELEN DOLGAIDAT, ÍGY TUDATOSAN BIZTOSÍTS TERET AZ ÚJ ÉS JÓ DOLGOK BEÁRAMLÁSÁNAK

Itt a tavasz, a megújulás ideje. Tudatosan képes vagy létrehozni beáramlást és bőséget az életedben. Ehhez az szükséges, hogy áramoltasd ki, ENGEDD EL A RÉGI, SZÜKSÉGTELEN DOLGAIDAT. Lehetséges, hogy vannak ilyen dolgok körülötted az életben? Példa erre egy régen nem használt ruhadarab, amit csak rakosgatsz évek óta, hogy úgyis egyszer felveszed, szükséged lesz rá. Ha eddig nem, akkor aligha. Vagy a konyhádban rakosgatsz olyan étkészletet, amit majd egy “nagyon fontos” alkalomkor, egy “nagyon fontos” társaságnál használsz. Ezek évek óta csak rögzült áramlásokat okoznak, akkor is, ha nem veszed észre.

Hidd el tudom, hogy A LEGNAGYOBB KIHÍVÁS TUDNI ELENGEDNI. De ez az egyetlen mód arra, hogy okozóvá válj és tudatosan elindítsd az áramlásokat az életedben és teret teremts az új és jó dolgoknak. Így ezek be tudnak áramolni az életedbe. Ha már nekiállsz és megcsinálod ezt a gyakorlatot, akkor LÉGY ALAPOS. Nézz körül az otthonodban, irodádban, cégedben és dobd ki a használaton kívüli régi dolgaidat. Meglátod, ezzel képes vagy varázslatot okozni. Az is lehet, hogy ez különböző kényelmetlen érzelmi vagy fizikai reakciót okoz neked, de tudd, ez csak azért van, mert van egy ösztönös birtoklási kényszer, ami viszont eléggé rögzültté teszi az embereket, és megállítja az életükben a dolgok áramlását. Úgyhogy CSAK CSINÁLD, MENJ KERESZTÜL RAJTA. Az eredmény, azaz a beáramlás pedig sokszor onnan fog bejönni, ahonnan nem is gondoltad volna. Azt nem lehet előre megmondani, hogy mennyi idő múlva és mennyi jó dolog fog jönni feléd, de csak csináld meg és ezután már nyugodtan “várhatod a csodát”, hiszen Te megtetted amit kell.

LEGYÉL A JÓ DOLGOK BEÁRAMLÁSÁNAK A VARÁZSLÓJA.
Jó varázslást neked.

Barátsággal:
Bacsa András

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!